Abicim öyle anasinin dini, cismi bilinmeyen parcayi nasil bulacaksin cok zor. Belki kamera servis yetkilileri bilir onu, nereden bulacaksin o parcayi cok zor. Ama sansini denemek istersen servisini arayip teknisyenle gorusebilirsen onun da fikrini al bakalim yardimci olur mu. Hoş o adama telefonu baglatmazlar bile bence, ama sans iste. Dene istersen
Profilinde gordum de sorayim dedim. Sen motosiklet kullaniyorsun drgil mi? Ya ben 35 yasimda, 20 yildir araba kullaniyorum. Hevesim ezelden var motora, gexen sene kursa yazildim. Kursta direksiyon rgitiminde motosikletten dusunce biraktim daha da suremedim.. Abi debriyaj gaz fren el ayak kordinasyonu cok zor geldi bana yapamadim bi de heyecanlaninca cok zor oldu, dustum. Bana onerebilecrgin bisey var mi. Nasil olurda bu motosikleti kopayca ogrenirim.
Yok yanlis oldu.. Cevremde motor suren yardimci olacak kimse yok. Hani sana saatlik ders parasini versem senin motosikletinle egitim verir msin. Senin motorla bana ogretir misin demek istedim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Parca ne işe yariyorsa o sekilde aratmalisin
İşte ne işe yaradığini bilmiyorum bu kamera kayit cihazinin karti bu parca bozzuk
Anakartin yeni fiyati cok mu pahali yeni kart fiyatlarina bak bakalim
Hm diyosun olabilirde oda pahalır bi ihtimal yine bir nakayim
Abicim öyle anasinin dini, cismi bilinmeyen parcayi nasil bulacaksin cok zor.
Belki kamera servis yetkilileri bilir onu, nereden bulacaksin o parcayi cok zor. Ama sansini denemek istersen servisini arayip teknisyenle gorusebilirsen onun da fikrini al bakalim yardimci olur mu.
Hoş o adama telefonu baglatmazlar bile bence, ama sans iste. Dene istersen
Profilinde gordum de sorayim dedim. Sen motosiklet kullaniyorsun drgil mi?
Ya ben 35 yasimda, 20 yildir araba kullaniyorum. Hevesim ezelden var motora, gexen sene kursa yazildim. Kursta direksiyon rgitiminde motosikletten dusunce biraktim daha da suremedim..
Abi debriyaj gaz fren el ayak kordinasyonu cok zor geldi bana yapamadim bi de heyecanlaninca cok zor oldu, dustum.
Bana onerebilecrgin bisey var mi. Nasil olurda bu motosikleti kopayca ogrenirim.
Tanıdığın biriyle devamlı eğitim yapman şart akraban falan illaki motoru vardır
Ne kadar çok eğitirsen kendini devamı gelicektir
Abi sorunda bu, kimsede motor yok benim cevremde valla. Desemki bana saatlik ders ver desem sana..
Ee seninkini dusurursem ne olacak ((
O zaman kursa gidip ücretli ders isticeksin direksiyon dersi kabul ederler illaki başkada bir fikrim yok valla
Sen yardimci olsan, ucreti neyse kursa verecegime parasi sana gitsin. Iyi bif insansin bana anlatirsin
Anlatmayla olsaydı kardeşim uzaydaydık şimdi
Bana mesaj at anlatırım biraz ama anlarmısın bisey diyemem
Yok yanlis oldu..
Cevremde motor suren yardimci olacak kimse yok.
Hani sana saatlik ders parasini versem senin motosikletinle egitim verir msin. Senin motorla bana ogretir misin demek istedim.
resimdeki motor yillaar onceki motor bende schooter varr
Aslinda bende scooter istiyorum ams ehliyet icin illa ki vitesli motosikletle girmek gerekiyormus.
Yoksa scooter cok guzel konforlu ya
Aynen oyle mecburen
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!