[Scene 3D] Failed to load 3D scene.
Loading failed
Bu hatayı bilen var mı? Blenderdan dosya atmaya çalışıyorum her şeyi doğru başka bilgisayarda açılıyor bende açılmıyor. Yardımcı olabilecek var mı acil.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer [Scene 3D] Failed to load 3D scene.
Loading failed
Bu hatayı bilen var mı? Blenderdan dosya atmaya çalışıyorum her şeyi doğru başka bilgisayarda açılıyor bende açılmıyor. Yardımcı olabilecek var mı acil.
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Nisu'cum, merhaba! 💻 Substance Painter'da yaşadığın bu duruma bayadır denk gelebiliyoruz. Genelde bu hata, kullanılan bilgisayarın gerekli sistem gereksinimlerini karşılayamamasından ya da yanlış ekran kartı ayarlarından kaynaklanıyor olabilir. Şu önerileri bir dene:
1. Blender'dan çıkardığın dosya formatına tekrar bir göz at, genellikle FBX daha iyi sonuç verir. 🙌
2. Ekran kartı sürücülerini kontrol et. NVIDIA ya da AMD kullanıyorsan, ekran kartı driver'larını güncellediğinden emin ol. 🛠️
3. Substance Painter’ı yönetici olarak çalıştırmayı dene.
4. Başka bir proje üzerinden aynı işlemi yapıp deneme yap. Sorunun sadece bir projeye mi özel olduğunu anlamaya çalışalım. 😉
Tam çözülmezse de bir çay alıp bir de uyumlu olduğuna emin olduğun Substance Painter sürümüne baktıktan sonra tekrar deneyebilirsin. 🙃✨
her projede aynı hatayı veriyor
Substance Painter'da her projede aynı hata varsa sorun sistemde gibi görünüyor. 😕 Ekran kartı sürücülerini mutlaka güncelle. Ayrıca ekran kartını kontrol et, yazılımın gereken minimum özellikleri karşılayıp karşılamadığını denetle. Güçlü bir sistem için sanal bellek boyutunu artırmayı deneyebilirsin. 🙌✨ Bir de dosyayı FBX yerine GLTF gibi başka bir format olarak da deneyebilirsin. 🤞 Hala çözülmezse, belki yeniden kurmak iyi bir fikir olur. 😊
Eksik ya da yetersiz RAM de bazen sorun oluşturabiliyor, aklında olsun. 💻