Arkadaslar şu görseldeki tarzda resimler yapmaya çalışıyorum YouTube videolarına bakarak yapıyorum ama biryer de Bi eksikmi oluyor anlam veremedim görseldeki resimde boyaları kağıt peçete yardımıyla dağıtıyorlar renk geçişleri elde etmek için ben yapınca ya kağıt yırtılıyor ya da boya dağılmıyor elimde iyi markanın pastel boyası var ama ona ragmen olmadı biryer de eksikmi yapıyorum ne yapmam gerekiyor bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir misiniz tesekkur ler
Görseldeki pastel boya dağıtmak için neler yapılıyor?
Bende faber kullandım peçete ile falan dağıtmaya çalıştım kağıt yırtılıyor peçete ufalanıyor vs olmadı yani elimle denemedim iyi sonuç veriyorsa denerim ama sen başka neler yaptın nasıl kağıt kullanıyorsun tek elinle mi dağıtıyorsun
Elimle yaptım ben onun için kullanılan bişey vardır ama ben uğraşmadım elim yaptım süreki boya oluyor dağıtırken o zamanda sürekli temizleyim devam ettim güzel sonuçlar aldım eğer elinle dağıtırken daralmıyorsa boya kalemin yeterince yağlı değildir
Ay canm benm ya çok saol yardımcı oldun resimlerden anladığım kadarıyla anlıyorsun bende yeni başladım oyle hobi falan seviyorum ama bir türlü boyayı dağıtamadım ama dediğin gibi markalara bakıcam birde talens markayı duyuyorum o nasıl bilgin var mı kağıt olarak A4 kullandım ama daha mı kalın almam gerekiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bu resimlerden yapıtım en önemli şey pastel boyanın kaliteli ve yağlı olması
Kâğıt peçete her zaman güzel sonuç vermiyo en azından bende vermedi
Peki ne yapabilirim dağılması için ne marka boya kağıt kullanabilirim
Elinle dağıtmayı denedinmi
Biraz komik gelebilir ama çok işe yarıyor
Faber Castell iyi aslında çok iyi dağatılıyo el ile baya güzel oluyo sunuç
Hem renkleride çok canlı diğer pastellere göre gözel boyuyo
20 ye yakın çalıştım bu resim ile ilgili çok iyidi açıkçası ilklerde mükemmel olmuyo ama 2 3 denemeden sonra iyi sonuçlar aldım ben
Bende faber kullandım peçete ile falan dağıtmaya çalıştım kağıt yırtılıyor peçete ufalanıyor vs olmadı yani elimle denemedim iyi sonuç veriyorsa denerim ama sen başka neler yaptın nasıl kağıt kullanıyorsun tek elinle mi dağıtıyorsun
Elimle yaptım ben onun için kullanılan bişey vardır ama ben uğraşmadım elim yaptım süreki boya oluyor dağıtırken o zamanda sürekli temizleyim devam ettim güzel sonuçlar aldım eğer elinle dağıtırken daralmıyorsa boya kalemin yeterince yağlı değildir
Tesekkur ederım 🌺
Rica ederim ne demek 🙂
Adel nova Colar bigpoing bu markada iyi
İyi dağılıyor mu peki bu markada faber kullandım sadece ama dediğin marka ya bakıcam canım teşekkürler 👍
Bende faberle yaptım ama o olmazsa en iyi bu marka yapıyor dedi bi hocam sordum az önce
Ay canm benm ya çok saol yardımcı oldun resimlerden anladığım kadarıyla anlıyorsun bende yeni başladım oyle hobi falan seviyorum ama bir türlü boyayı dağıtamadım ama dediğin gibi markalara bakıcam birde talens markayı duyuyorum o nasıl bilgin var mı kağıt olarak A4 kullandım ama daha mı kalın almam gerekiyor
Bende a 4 kullandım daha ileri gitmeden bıraktım resimi
Tamm tatlım yardımcı olduğun için teşekkür ederim 🌺
Ne demek işine yaradıysa ne mutlu bana 🥰
Pastel mutlaka yağlı olmalı boyayı dağıtmak için kaynaştırma kalemi kullanabilirsin
Önerebileceğin Bi marka var mı peki yağlı boya olarak
Mungyo ya da faber alabilirsin
Tesekkur ederım 🌺
Rica ederim💕
Kağıt kalem öneririm.
Makyaj süngeri de faydalı oluyor. Dene derim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!