Ayrılık sonrası hesabını herkese açan kız?

5 aydır ciddi bir ilişkimiz vardı ya da beni inandırmış hayatımda inandığım tek insan olabilirdi her neyse. Bu ilk sevgili olup ayrıldıgımız zaman hemen instagramına kızları eklemişti diğer hesabını felan açmıştı sonra barışınca ikimizde herkesi sildik tanıdık tanımadık. Sürekli tartışmaya başladık son zamanda ve benimde güven problemim var ve bunu baştan beri bilerek benimle devam eden insan bu senin suçun değil ben sen güven diye elimden geleni yapıcam dedi. Herneyse bu ara çok tartıştık ve artık bana ağır konuşmaya başladı telefonun rehberinde kızların olup olmadıgını sormuştum 1 ay kadar önce kimse yok demişti dün sadece laf lafı açtı bende bişeye ithafen sordum sen ozaman sorunca sildim dedi ( ? Herkesi instagramda sildik birimiz birini görünce birbirimizde delireniz ) sakin sakin çıldırdım konuşuyoruz illaki olanlar vardı felan sildim dedi bakmıyordum bile dedi bende herşeyi biliyosun ve işine gelmiyor dedim evet işime gelmiyor var mı itirazın kızların numarasıda duruyor var mı itirazın yazdı sen akıllanmazsın uslanmaz bir insansın ben niye böyleyim diye otur düşün aglamadan ben buyum seni çok seviyorum hala mükemmel insansın ama yeter artık felan dedi cevap bile vermedim. O kadar canımı yaktı konuşmaları şimdi bana ilk zaman yaptığı hareketleri ona yapmak istiyorum bana sevgili bile olmadan önce bikini resmimi kaldırtmıştı onları koyup hesabımı herkese açmak istiyorum birsürü kişi eklemek istiyorum canını yakmak istiyorum canı varsa tabi
Ayrılık sonrası hesabını herkese açan kız?