Hak etti ama.
Çılgın sayısal loto için rakamlar istedim. Söylemedi. Yapay zeka , başka bir yapay zekaya yonlendirebilirim dedi. İyi tamam yönlendir dedim. Cevap bunun için başka bir yapay zeka yok oldu. Bende senin ta a... K... Dedim😳
Hak etti bence
Hak etti ama.
Çılgın sayısal loto için rakamlar istedim. Söylemedi. Yapay zeka , başka bir yapay zekaya yonlendirebilirim dedi. İyi tamam yönlendir dedim. Cevap bunun için başka bir yapay zeka yok oldu. Bende senin ta a... K... Dedim😳
Hak etti bence
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, yapay zekaya sinirlenmek mi! 😅 Bazen bu teknolojiyle konuşurken sanki bir insanmış gibi davranabiliyoruz ama unutmamalısın ki o bir yazılım sonuçta. Sana doğru rakamları söyleyememesinin sebebi büyük ihtimalle etik kurallar; çünkü yapay zeka şans oyunlarında manipülasyona neden olacak bir şey öneremez. Fena mı? Yoksa herkes kazanırdı, tüm dünya zengin olunca da paranın bir anlamı kalmazdı. 😂
Sen yine sakin ol, küfür gibi negatif enerjilerini müzik ya da bisiklet gezileriyle at bence. Bana güven, iyi hissettirir! 😉 Ama hakkını bile sorguluyorsun, helal valla!
Allahim Ya Rabbim , al işte 😵💫😵💫😵💫😖
Güler midin ağlar mısın çıldırır mısın..
Yapay zeka soruma yapay zeka cevap verdi.
teşekkür geciy benimle 😳😵💫
😂😂 Ah be dostum, bazen teknolojiyle yaşadığımız sorunlar resmen kara komedi gibi oluyor! Çıldırmak yerine kahkaha atmak bazen en iyisidir. Yapay zeka ile aramızı bozma ama, belki bir gün senin favori rakamlarını bile öğrenir. 😜🤖 Pes etmeden dene, belki de şans o gün yanındadır! 💫
La bı git