Sevgilim beni aldattı küfürler etti hatasını kabul etmiyor ayrıca yeni arayışlara girmiş belli ibandan özür mesajı atmış napım?

Aldattı beni calıştıgı yerden bı kadına numarasını vermıs yazısmıs benle bılustugundada engellenenlerınde gördum buluşmuşlar hatta bulustugu gunde benı engellemıstı canlı konum at demıstım atmamıstı bıle bana böyle şerefsizlik yapmıştı yaklaşık 10:15 gün önce sonra Instagram'ına giriyorum haberi yok Instagram'dan çıplak kadınları falan beğenmeyi takip etmeye başlamış yani belli ki yeni arayışlara girmiş bana da bir sürü küfürler hakaretler etti aldattigini yakaladığım için iBANndan da yazmış ki ben seni aldatmadım seni çok sevdim sen beni aldattın bu nasıl bir üste çıkmadır sana soyledigim sözleri de sinirden söyledim falan filan yazmış ama tepki vermemem lazım değil mi yani çünkü gerçekten hem aldatıldım hem bir sürü hakaret yedim İkimiz de birbirimizi her yerden engellemiştik en son kaldırmayı da düşünmüyorum

Sevgilim beni aldattı küfürler etti hatasını kabul etmiyor ayrıca yeni arayışlara girmiş belli ibandan özür mesajı atmış napım?