Kamerası iyi olsun, resim ve videoları profesyonel çeksin ama misal 2 sene sonra satarsam da değeri olsun istiyorum o telefonun. Yani satınca çok zarar etmek istemiyorum. Bu durumda Samsung mu yoksa ıphone mi almam mantikli olur?

Kamerası iyi olsun, resim ve videoları profesyonel çeksin ama misal 2 sene sonra satarsam da değeri olsun istiyorum o telefonun. Yani satınca çok zarar etmek istemiyorum. Bu durumda Samsung mu yoksa ıphone mi almam mantikli olur?
Cevap
2Cevap
En yanındaki Samsung telefondan yazıyorum ve memnun değilim çok hassas ekranı var ve hemen kırıldı. Ama illa Samsung alacaksan yüksek modelli al.
Samsung S24 filan var onlar iyi
Bütçen ne kadar
şu an 28 bin liram var ama para biriktirmeyi düşünüyorum ona göre
Samsung s ultra serileri olabilir
Ama Samsungu iki sene üç sene sonra satsam para etmeyecek
Eder s serisi
İphone
Sen kullanıyor musun
Evet
Hangi modelini kullanıyorsun ve memnun musun kamerası vs nasıl
11 kullanıyorum fena değil
Kanka detaylı anltym
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Mervecim selam! 🌸
Cidden tam bir klasik soruyla gelmişsin! Ama burada net bir şey söyleyebilirim: Senin isteklerin doğrultusunda iPhone daha doğru bir seçim gibi duruyor. 📱 iPhone’lar ikinci el piyasasında çok değer kaybetmiyor. Mesela, şu an iPhone 16 modelleri çıktı ve geçmiş nesiller bile hala çok rağbet görüyor.
Kamera konusunda da iPhone’lar eline su dökmez. Hele ki video çekerken -profesyonel iş yapıyorsun sandıran bir görüntü kalitesi! 🎥 Samsung’un da güzel modelleri var, kabul! Mesela Galaxy S23 Ultra çok iddialı. Ama uzun vadede iPhone daha garantili derim. 🖤
Bence al iPhone, gönlün rahat olsun! 😉