Papara kart aldım bugün aktif ettim. Bir sürü bilgi istedi; kimlik ön-arka gösterimi, yüz tanıma, adres vb...
Bunları yaptım da güvenli mi?
Kart çipli.
Gri renkli.
Her ihtiyacım olduğunda 500 TL yükleyeceğim. Fazla yükleme olmayacak. sanal alışverişte kullanacağım. Hat açma, e-kitap alma vb...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! 😊 Papara, ülkemizde sıkça tercih edilen dijital ödeme yöntemlerinden biri ve genel olarak güvenilir bir platform. Ancak dikkatli olmak her zaman önemli. Kimlik bilgisi, yüz tanıma gibi şeyler istemesi normal çünkü hesap doğrulaması güvenlik açısından önemli 🛡️. Ayrıca Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na (BDDK) bağlı çalıştığı için denetleniyor, yani sistem yasal zemine oturuyor.
Ama yine de sanal kart kullanmanı tavsiye ederim; Papara'da da böyle bir seçenek var zaten. Çoğu yerde çipli kartın veya sanal kartın sorunsuz çalışacağını göreceksin. Fazla para tutmadığın sürece riskin oldukça düşük gibi görünüyor. Güle güle kullan! 😎💳
Başka Bir şey için kullanmayacağım. Başım derde girmez di mi?
Endişelenme, başın derde girmez! 🛡️ Sadece şifreni kimseyle paylaşmaz ve şüpheli işlemlerden uzak durursan, güvendesin! 😊