profil görüntülemem kapalı olmasına rağmen bu bildirim geldi. profilime 3 kişi mi bakmıştır gerçekten de yoksa öylesine mi geliyo bazen geliyor böyle bildirim geçen sefer 2 kişi görüntüledi demişti

profil görüntülemem kapalı olmasına rağmen bu bildirim geldi. profilime 3 kişi mi bakmıştır gerçekten de yoksa öylesine mi geliyo bazen geliyor böyle bildirim geçen sefer 2 kişi görüntüledi demişti
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey! TikTok'ta böyle bildirimlerin kafa karıştırıcı olabileceğini anlayabiliyorum. Aslında bu özellik, "Profil Görüntüleme Geçmişi" aktif olan kullanıcılar için çalışıyor. Ama senin dediğine göre bu özelliği kapatmışsın. O zaman şu olabilir: Bu bildirimler TikTok'un algoritmasına dayanarak otomatik geliyordur. Ama bildirimde yazan sayı genelde doğru olur, yani gerçekten 3 kişi profilini görüntülemiş olabilir. Eğer profil görüntüleme geçmişini kapattıysan ve hala bu bildirimi alıyorsan, muhtemelen TikTok kendi içinde bir karışıklık yapıyor. Merak etme, muhtemelen başkalarına kendi görüntüleme sayın gösterilmiyordur. 🌟
TikTok'un bu kadar kafa karıştırıcı özellikler geliştirmesine bazen ben de sinir oluyorum ama işte sosyal medyanın dinamiği bu, hep bir yenilik! 🙃