Sizce bu ne demek oluyor? ACİLLL YANIT LAZIM?

ben bundan 7,5 hafta önce 22 eylül tarihinde adetimin 2. gününde ilişkide bulundum. (21-26 eylül arasıydı adet) normalde benim adet dönemim ayın son günleri yani 19-20sinden sonra olur. dediğim gibi en son eylülde ilişkide bulundum ve ekimde de adet gördüm. fakat hamile kaldıktan hemen sonraki adet sanılan kanama bebeğin yerleşme kanaması da olabiliyormuş, 4 gün sürmüştü benimki ve aslında yoğun normal gibiydi. geçen 1,5 hafta içinde göğüslerim şişip sızlamaya başladı, ki normalde hep adet olacakken olur bu fakat benim tarihime daha çok var ve bu ağrılardan sonra adet de olmadım. ben de panikledim ve bundan 1 ya da 2 gün önce idrar testi yaptım, hem de piyasaya göre daha pahalı olanlarından çünkü bazıları 7-20 lira arası falan ben daha kaliteli olsun diye 90a aldım. negatif çıktı sonuç rahatlamıştım ama dün akşam hala ağrım var mı diye kontrol ederken sert sıktığım için iki göğsümden de beyaz-şeffafımsı süt geldi. bu bana daha önce 13-14 yaşlarındayken de olmuştu o dönem hormonal denmişti birkaç ay içinde kendi kendine geçmişti yani öncesinde de yaşadığım bir problem fakat denk gelmiş olması şüpheli. hamile olma ihtimalim yok değil mi? Normal adet dönemime 2 hafta falan var henüz ama göğüs ağrısı şişmesi (büyük normale göre şu an) ve süt falan korkuttu ama test de negatif dedi

Güncellemeler
+1 yıl
bulantım vb yok bu arada sadece göğsüm çok ağrıyordu artık ağrısı da klmadı sadece şiş ve sıkmadan akmıyor ama sıkınca 1-2 damla şeffaf/beyaz sıvı geliyor
Güncellemeler
+1 yıl
güncelleme: Bugün memelerimdeki şişlik indi ağrı ve sertlik de 0 eskisi gibi hani büyük bi yük gibi ağırlık vardı resmen ve artık yok küçüldüler ama süt devam ediyor hala sıkınca akıyor damla damla
Sizce bu ne demek oluyor? ACİLLL YANIT LAZIM?