Güncellemeler
+1 yıl
bulantım vb yok bu arada sadece göğsüm çok ağrıyordu artık ağrısı da klmadı sadece şiş ve sıkmadan akmıyor ama sıkınca 1-2 damla şeffaf/beyaz sıvı geliyor
Güncellemeler
+1 yıl
güncelleme: Bugün memelerimdeki şişlik indi ağrı ve sertlik de 0 eskisi gibi hani büyük bi yük gibi ağırlık vardı resmen ve artık yok küçüldüler ama süt devam ediyor hala sıkınca akıyor damla damla
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
değilsin ama için rahat etsin git kan testi ver...
umarım değilimdir + kan testi işinden korkma sebebim var, ben 18e yeni girdim bu ay. ve bu hesabı açarken tek bu soruyu sormak için girdiğimden rastgele doğum tarihi seçtim yani ilk kez doktora tek gidiyor olacağım
aplcaım merak etmee... değilsin.. ilk seksin de adet düzensizliği olması normal. içine boşalmadıysa da sorun yok.. ayrıca adetliyken mi ilişkiye girdin?
ilk seferim değil 1 senelik ilişkim ve çok kez yaptık ama evet adetimin 2. günü ilişkiye girdik içime boşalmadı sadece 1-2 damla gelmiş olma ihtimali var
yahuu değilsin değil stresten ooo.. :D böyl hamile kalınsaydı dünya ohoo
umarım değilimdir ama antidepresan gibi hormon arttırıcı şeyler kullanmamama rağmen süt geldi 🤣
yaa olur oo sıkıntı yookk :D
Kan testi yaptır en garanti orada anlarsın ama bende hamile değilsin ya
Ayrıca bir dahaki sefere korunun ki böyle tutuşmayın veya partnerinize söyleyin içine boşalmasın
içime değil aslında da direkt saniyesinde çıkardı o yüzden kaçmış olabilir arada
Sen bence pazartesi ilk iş bir kan testi yaptır
Kan ver derim
Hamilelik
umarım değildir
İlişkiye girdiysen öyle
Bilmem
Hamilesin
umarım değilimdir