Bu ne demek sizce ya?

Bir erkekle oldum ve o benim ilk im oldu geçen sene. Evli hatta bir yıldır bebeği var bebek doğduktan sonra oldu benimle ama işte bu ilişkiler onun için sıradan bir şey o kısmı geçiyorum artık.
Beni başka şehirden çağırdı ne güzel vakit geçiricez diye akşamdan kalmaydı gerçi o da etkili durgunluğunda ama sonra bana dün son iki yıldır önceliğim aile ve iş demeyle başladı ima eder gibi sonra ben söktürdüm; ilk defa ben böyle hissediyorum seninle olmamam gerekiyormuş yanlış yapıyormuşum gibi gün içinde bile aklıma geliyorsun kötü bir şey yaşıyorum ah mı aldım acaba o orada ne yaşıyor diye düşünüyorum dedi (biraz hayatsız olduğumun farkında sanırım çünkü hatta anne babamı öğrenmeye çalıştı hayattalar mı ayrılar mı vs diye) biraz vicdan azabı sanırım anlamadım. Sen de ilk defa bir şey yaşadın seni de anlıyorum vs sen ne kadar kabul etmesen de hayatına başka erkekler de girecek yani aile de kurmak istiyorsun hiçbir şey yapmıyorsun yeni birileriyle tanışmıyorsun 28 yaşına geldin bak ili sene sonra 30 vs dedi

Ne demek bunlar? Bana bi duygun olmasın üzülme ki kafam rahat olsun düşüncesi mi bilmiyorum hatta illegal iş yapalım mı diye teklif etmişti kıymet verse bunu teklif etmez bence ve sanki kendinden uzaklaştırma çabaları gibi. Ne bu Allah aşkına?
Bu ne demek sizce ya?