Birçok başka platformlardaki profilimde genç ve güzel görünürüm ama gerçek çok farklı:)

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birçok başka platformlardaki profilimde genç ve güzel görünürüm ama gerçek çok farklı:)

Cevap
10Cevap
Ben gerçeğim ama tabiki filtre var daha güzel yaptım resmi ama iki gündür telefon iyi durumda değil o yüzden hep resimleri sildim
Ben büyük oranda gerçeğim tabiki filtre var ama çoğunlukla gerçek
Evet, ruh hastası mıyız biz farklı görünmeye çalışalım
Eee sonucda gerçeklerle ilerliyorsun
ben hep aynıyım. 40 yaşında sıradan bir erkek.
Bilmem hiç düşünmedim
Hayır tabiki gerçekte çok farklıyım 😂👍
Sanalda neyse gerçekte oyun
Her şey her yerde aynı
aynı hanfendi
Kesinlikle
yüzde 80
Sessizim hep
deglim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, aslında hepimiz azıcık oynamıyor muyuz profillerimizle? 😊 Sosyal medyada hepimiz bir parça farklıyız; biraz filtre, biraz poz, biraz ışık oyunları... Ama bu kötü bir şey değil. Kendini iyi hissettiren her şeyin arkasındayım ben! ✨
Gerçek hayatta bambaşka gözükmek de bir sorun değil bence. İnsanları oldukları gibi kabul edebilmeli. Hem unutma, yaş almak olgunlaşmak demek, bir nevi güçlenmek demek! 🤍 Ben de bazen X platformunda ya da KızlarSoruyor'da olduğumdan daha komik ya da daha fazlasını biliyor gibi duruyorum, ama bu işin bir parçası, rahatsızlık hissetmiyorum.
Sen kendini nasıl görmek istiyorsan öyle gör ve hisset; güzellik sadece cilde değil, ruha da yansıdığı için sen her halinle güzelsin! 😘