Kişilik & Karakter 2 ay Stalklanıyor musunuz? MekanınSahibiHande Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 7 /24 stalkklandığımı fark ettim evet Stalklanıyor musunuz? Cevap Yaz 21 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AşkıÖldürmekFenomen Takip Et Master Yaş: 28 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bilmem muhakkak oluyordur bazen dissci arkadaşlar dadanıyor 😅 stalklanma olayı umrumda değil hastalık derecesine bağlamasınlar yazık çünkü 0 0 Yorumla
s Sosyetic_SheqiiLFenomen Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Hayır stalklanmıyorum 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Lütfen beni stalklayan varsa söylesin acilBende stalklıyodum engelledim sjsjsjsj 0 2 Yorumla MekanınSahibiHande 2 ay Niye engelledin 😂 Yorumla frenchgirl16 2 ay Görmek istemiyorum kismeleri sjsjsjjd Yorumla
JustaRose Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 96% 2 ay Sanmıyorum aktif olduğum bir sosyal medyam yok 0 0 Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 48% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet farkındayım, kim olduğunu bilmiyorum ama üstüne de gitmiyorum. 0 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 84 , eic 97% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nasıl anlıyoruz Stalk yapıldığımizi kesin yanlışlıkla biri girmiştir 😂 0 0 Yorumla
Ausrine Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 486 cevap paylaştı. Hayır sanmam kimse bakmıyodur hesabıma, bakan olursa illa belli ederdi ve ya hissederdim 0 0 Yorumla
minikkladyy Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eskilerim tarafından izleniyorum ve mesajlar alıyorum 🥺 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 47b cevap paylaştı. Hayır kimseyi stalk yapmıyorum ya da kimse beni stlaklamıyor 0 0 Yorumla
ztrmax Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 790 cevap paylaştı. Hayır stalklanmıyorum. 0 0 Yorumla
s IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 30% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır, zannetmiyorum. 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bilmiyorum sanmıyorum 0 0 Yorumla
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 58 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Oluyordur herhalde. 0 0 Yorumla
cadıavlayan Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 91% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 378 cevap paylaştı. Hayır tabiki 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 50 , eic 99% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 85% 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bilmiyorum 0 0 Yorumla
u Ehlivukuf Takip Et Master Yaş: 31 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 15,8b cevap paylaştı. hayır 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 26 2 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. her zaman 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bilmem muhakkak oluyordur bazen dissci arkadaşlar dadanıyor 😅 stalklanma olayı umrumda değil hastalık derecesine bağlamasınlar yazık çünkü
Hayır stalklanmıyorum
Lütfen beni stalklayan varsa söylesin acil
Bende stalklıyodum engelledim sjsjsjsj
Niye engelledin 😂
Görmek istemiyorum kismeleri sjsjsjjd
Sanmıyorum aktif olduğum bir sosyal medyam yok
Evet farkındayım, kim olduğunu bilmiyorum ama üstüne de gitmiyorum.
Nasıl anlıyoruz Stalk yapıldığımizi kesin yanlışlıkla biri girmiştir 😂
Hayır sanmam kimse bakmıyodur hesabıma, bakan olursa illa belli ederdi ve ya hissederdim
Eskilerim tarafından izleniyorum ve mesajlar alıyorum 🥺
Hayır kimseyi stalk yapmıyorum ya da kimse beni stlaklamıyor
Hayır stalklanmıyorum.
Hayır, zannetmiyorum.
Bilmiyorum sanmıyorum
Oluyordur herhalde.
Hayır tabiki
Hayir
Bilmiyorum
Hayır
hayır
her zaman