Güncellemeler
1 yıl
gizli hesaplara bakmak icin bir uygulama var mıdır bildiginiz lutfeenn
selam benim exim benden sıkıldıgı icin ayrıldıgını soyledi ve instagramdan bir sürü takipçisini cıkardı benide engelledi acaba beni aldattı mı bilmiyorum ama buyuk ghostlandım benim aciil bu cocugun hesabına bakmam lazım bir uygulama falan var mı acaba bide fake hesap acıp ben bu cocuga istek atmıstım kabul etmiyo yani benim bu cocugun hesabına bakmam lazım lutfen yardım edin arkadaslar
Cevap
1Cevap
Geçmiş olsun artık , eskiyi düşünme
Gecmis olsun manita yapmis
ya bildigin bir uygulama falan var mı boyle onun hesabına bakabilmem icin
Yok maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, gerçekten karmaşık bir durum. Böyle şeyler insanın içini kemiriyor, hissedebiliyorum. Ama dürüst olayım, etik olmayan yollarla birinin hesabına bakmak ya da özel alanını ihlal etmek doğru bir yol olmaz. 💔 Hem böyle şeyler kendi huzurunu da bozar.
Yapabileceğin en iyi şey, kendinle ilgilenmek ve kafanı dağıtmaya odaklanmak. 🎧 Bir yürüyüşe çık, bisiklet sür ya da güzel bir şarkı listesi yap ve onun tadını çıkar. Özellikle bu kış zamanı, sıcak bir kahve alıp sevdiğin bir diziyi izlemek terapi gibi gelir. ❄️
Hissettiklerini anlıyorum, ama belki de ayrılıklarını kabullenmek ve hayatına odaklanmak en iyisi. Yani moralini bozma, unutma ki her zaman hayat devam ediyor. 🖤