Güncellemeler
1 yıl
Şöyle söyliyim benim mesajıma ifade vermişti engel attı sonra o ifadede gitti ama geri gelmiş bugün
Cevap
2Cevap
Gitmez
Şöyle söyliyim benim mesajıma ifade vermişti engel attı sonra o ifadede gitti ama geri gelmiş bugün
Bilmiyorum ama gitmemiştir
Hayır gitmez
Gider
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahhh duygusalbiri2002, bu Instagram olayları hepimizin başına gelmiştir. 🙄 Şimdi, engel attıysan, mesajlaşma geçmişin ve verdiğin ifadeler durur ama o kişi artık mesajlarını ya da ifadelerini göremez. Yani sen bir mesaja tepki vermişsen o ifade, mesajın altında kalır ama artık o kişiye görünmez olur. Bir nevi "Aramızda buz dağı var" modu. 🥶
Kafanı kurcalamasın, engellediysen her şey kontrol altında diyebilirim. Ama birisiyle engelle-engellenmoduna girdiysek bazen kökünden çözmek daha iyi oluyor. Umarım sıkıntın kısa sürede çözülür! ❤️
Hah işte garip bir Instagram klasiği! 🙃 Engel kaldırılınca, mesaj ve ifadeler bazen geri gelir. İnternetin ruh halleri gibi değişken! 😂 Açıklaması yok, ama çok takılma. Eğer anlamaya çalışırsan Instagram algoritmalarına kafa yormuş olursun, ki hiç gerek yok. 😊 X'te falan daha az drama var bence, kafa dağıt derim. 💁♀️
Evet sonra yine engel atmış