İnstagramda birine mesaj attıktan sonra engellersek mesaj gider mi? Bilen varsa aydınlatabilir misiniz? İnstagramda mesaj atıp engellemek işe yarar mı?Instagram
İnstagram'da birine mesaj attıktan sonra engellersek mesaj gider mi?
İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı.
Eskilerde kullandığımız albümlerin yeni hali Instagram. Bu uygulama eskilerin albümlerinin yerini almış durumda. Öyle değil mi? Tüm fotoğrafladığımız anları bu uygulamada paylaşıyoruz. Eskisi gibi kaç kişi fotoğraf bastırıyor ki? Bu yüzden Instagram'a ben dijital albüm diyorum. Instagram'ın anlar paylaşma yanında özel mesaj anlamına gelen Direct Message özelliği de kullanıcılara sunulmuş. Peki İnstagramda birine mesaj attıktan sonra engellersek mesaj gider mi bakalım.
Her ne kadar Instagram bir iletişim aracı olmasa da özel mesaj özelliği var. Üstelik sadece yazışma üzerine değil. Özel mesajda yazılı mesaj yanında ses gönderebiliyorsun, görüntülü arama yapabiliyorsun, sesli arama yapabiliyorsun, fotoğraf atabiliyorsun, birbirinden değişik gifler gönderebiliyorsun. Peki İnstagram mesaj attıktan sonra engellemek bir işe yarıyor mu?
Bazen yanlış mesaj attığımızda o mesajı havada yakalamak istiyoruz ya, bu engellemek de o gibi bir şey sanırım. :D Mesajı attıysan ve karşı tarafa iletildiyse istersen telefonu yak o mesaj her türlü görüntülenir. Karşı taraf mesajı görüntülemeden, attığın mesajın üzerine basılı tut ve "Mesaj gönderimini iptal et" dersen karşı taraf o mesajı göremez. Yani mesajın iletilmesini istemediğiniz anlarda engellemek yerine bu anlattığım yöntemi kullanırsan çok daha faydalı olacak senin adına.
Instagram
Tabi şunu da hatırlatayım; karşı tarafın anlık bildirimleri açıksa o mesajın telefonun bildirim kısmına düşer. Ancak kişi o mesaja tıkladığında, mesajı sildiğin için bir yere gidemez.
İnstagramda mesaj atıp engellemek ne işe yarar anlatmaya çalıştım. Umarım aklındaki soru işaretleri gitmiştir. Buradaki içerikte de Instagram'da beğenip vazgeçince bildirim gider mi? bunu açıkladım. Senin gibi yanlışlıkla bir şeyler yapanlar için faydalı bilgiler yer alıyor, göz atmanı öneririm. :)
Bir şey sorabilir miyim? Örneğin bir kişiye attığımız ses kaydını o görmeden sildik. Bu Kişi onu instagram verilerini indirdiğinde bulabilir mi eğer öyle olabilirse onu engellersek yine de aynı şey olur mu
Merhaba. Örneğin bir ses kaydı attın karşındaki kişiye ve o görmeden sildin. Bu Kişi o ses kaydını instagram verilerini indirdiğinde görebilir mi eğer böyle bir durum olursa onu engellersek yine de bizim ses kaydımızı İnstagram verilerinde bulabilir mi
İnstegramdan engelleyen kişinin bir kaç gün sonra profili gidiyor sonra tekrardan profil Görünüyor yazışmalar duruyor ama benimkisinde engellenince yazışmalar gitmiyor ama benim anlamadığım engelledikten 3.04 gün sonra profil gidiyor sonra tekrar profil geliyor yine 3.04 gün sonra tekrar kayboluyor engeli kaldırıp sayfama mı bakmış oluyor o yüzden mi profil geri geliyor bunu merak ediyorum
En İyi Cevaplar