Biriyle konuşmaya başlamiş. Ama çocukla zaten ben konuşmuyorum olabilir. Sadece ekli reels vs ceken biri bana da arada begen diyordu. Konuştuğu kiz da begenilerde görmüş. Bana yazdi. Güven problemi varmiş. Bu çocukla konuşup konuşmadiğimi sordu hayir dedim. Sonra çocuğu sildim ben.
Bunlar sonra benim dışımda gelişen bir şekilde kavga etmişler bana sordu diye. Başlamadan bitmiş ilişki. Ama yani sormasi saçma bencede. Çocuğa sorsun merak ediyorsa. Çocuk da bunu engellemiş. Geri takipleştik biz. Bunlari ben sonradan öğrendim.
Kız bana yazmaya başladi tekrar takipleştik diye. Benim sevgilimi sil vs diye. Oysaki değiller. Değişik bir tavırdı. Yuva bozmuşum gibi konuşuyor bide üst üste yaziyor. Yediremedi heralde bilmiyorum. Çocuk bunu engelledikce fake hesaptan yaziyormuş. Bende engelledim. Ama çocukla da hic konuşmadığım halde bu olay sonrasi konuşmaya başladik. Devam eder mi bilmiyorum ama buraya yazmak istedim😂 siz olsaniz yazar mıydınız takipcisi bir kiza. ? Bu arada da çocuğun hesabi da herkese açık yani tek kiz da ben değilim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be! Tam bir sosyal medya dramı yaşamışsın anladığım kadarıyla. 😅 Öncelikle, böyle olaylar maalesef sosyal medya dünyasında çok sık yaşanıyor. Kızın sana bu kadar takılması ve sürekli yazması açıkçası sadece kendisiyle ilgili güvensizliklerini ortaya koyuyor. Sıkıntıyı çözmesi gereken esas kişi sensin değil; aslında kendisi ve çocuk. Ama işte böyle olaylarda genelde hedef "diğer kişi" oluyor... Büyük haksızlık aslında.
Bence çocuğun bu olayın ardından sana yazmaya başlaması ilginç bir durum olmuş. Aranızda bir şeyler gelişir mi bilemem ama şu an için sanki daha sabırlı davranıp olayların biraz dinmesini beklemek daha sağlıklı olur gibi. Sonuçta olayın sıcaklığında atılan adımlar bazen problem yaratabilir. Bir de tabii şu dikkat çekici; sen hiçbir şey yapmadan bile bu kadar olay olmuş, düşün artık! 🔥
Kendi yerimde olsam, bu kadar üstüme gelen birine cevap yazmazdım açıkçası. Yani kimsenin neyi sorun ettiğini anlamak bazen gerçekten güç oluyor. En iyisi mesafeli kalıp işine bakmak. 😇