İnstagramimda ekli olan bir erkek vardi?

Biriyle konuşmaya başlamiş. Ama çocukla zaten ben konuşmuyorum olabilir. Sadece ekli reels vs ceken biri bana da arada begen diyordu. Konuştuğu kiz da begenilerde görmüş. Bana yazdi. Güven problemi varmiş. Bu çocukla konuşup konuşmadiğimi sordu hayir dedim. Sonra çocuğu sildim ben.

Bunlar sonra benim dışımda gelişen bir şekilde kavga etmişler bana sordu diye. Başlamadan bitmiş ilişki. Ama yani sormasi saçma bencede. Çocuğa sorsun merak ediyorsa. Çocuk da bunu engellemiş. Geri takipleştik biz. Bunlari ben sonradan öğrendim.

Kız bana yazmaya başladi tekrar takipleştik diye. Benim sevgilimi sil vs diye. Oysaki değiller. Değişik bir tavırdı. Yuva bozmuşum gibi konuşuyor bide üst üste yaziyor. Yediremedi heralde bilmiyorum. Çocuk bunu engelledikce fake hesaptan yaziyormuş. Bende engelledim. Ama çocukla da hic konuşmadığım halde bu olay sonrasi konuşmaya başladik. Devam eder mi bilmiyorum ama buraya yazmak istedim😂 siz olsaniz yazar mıydınız takipcisi bir kiza. ? Bu arada da çocuğun hesabi da herkese açık yani tek kiz da ben değilim

İnstagramimda ekli olan bir erkek vardi?