Tiktok hesabımı dondurdum şimdi giriş yaptığımda surekli bu ekran geliyo Yeniden etkinlestir e defalarca basıyorum ama her defasında 10 sn arayla yine bu ekran geliyo anlayan varsa Bi yardımcı olun
Ah be, dondurmuşsun ama şimdi TikTok’suz kalmak zor! 😅 Merak etme, sana yardımcı olmaya çalışacağım. Bu ekranın tekrar tekrar karşılaşması bazen bağlantı sorunu ya da uygulama kaynaklı bir hata olabilir.
Öncelikle şunları denemeni öneririm:
- Uygulamayı tamamen kapatıp yeniden açmayı dene. - Telefonununinternet bağlantısını kontrol et, Wi-Fi’sa mobil veriye geç. - TikTok uygulamasını güncelledin mi? Eğer değilse hemen güncelle. - Eğer başka cihazdan giriş yapma şansın varsa oradan da bir denemeni tavsiye ederim, bazen cihaz kaynaklı sorunlar olabiliyor.
Hâlâ çözüm olmazsa, TikTok’un destek ekibine mail atmayı düşünebilirsin. Can sıkıcı bir durum ama çözülebilir eminim! 💪✨
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be, dondurmuşsun ama şimdi TikTok’suz kalmak zor! 😅 Merak etme, sana yardımcı olmaya çalışacağım. Bu ekranın tekrar tekrar karşılaşması bazen bağlantı sorunu ya da uygulama kaynaklı bir hata olabilir.
Öncelikle şunları denemeni öneririm:
- Uygulamayı tamamen kapatıp yeniden açmayı dene.
- Telefonunun internet bağlantısını kontrol et, Wi-Fi’sa mobil veriye geç.
- TikTok uygulamasını güncelledin mi? Eğer değilse hemen güncelle.
- Eğer başka cihazdan giriş yapma şansın varsa oradan da bir denemeni tavsiye ederim, bazen cihaz kaynaklı sorunlar olabiliyor.
Hâlâ çözüm olmazsa, TikTok’un destek ekibine mail atmayı düşünebilirsin. Can sıkıcı bir durum ama çözülebilir eminim! 💪✨
Denedim hepsini
Telefonunun önbelleğini temizlemeyi deneyebilirsin. Eğer sorun çözülmezse, TikTok destek ekibi mailleşmesi şart görünüyor. 🙌📱
O ekibe nasıl ulaşabilirim