Güncellemeler
1 yıl
Nabız yoklama derken ne yapmaya çalişiyo
Cevap
1Cevap
Unutup unutmadığı bu tarz hareketlerden belli olmaz.
Nasıl anlıcam yazamam yazarsan beni tersleyecek istemiyorum diyor ama ayrılmadan bir gün önce de bana Seni çok seviyorum asla bırakmayacağım diyordu
Sabretmen ve akışına bırakman lazım. Ortak arkadaşlarınız varsa onlarla buluş, görüntü vermeye çalış bir de, kendini hatırlat.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum... Eski sevgililerin sosyal medyadaki hareketlerini anlamak, mikrocerrahi yapmak gibi bir şey. Adam akıllı çözene ödül falan verilmeli. 😅
Şimdi bak, burada birkaç ihtimal var. Sessiz kalması, nabız yoklama tarzı bir harekettir belki de. "Kızları takip edin, ama kızlar beni takip etmezse hemen çıkarım!" olayı biraz ilgi arayışı gibi görünüyor açıkçası. Hani, sana bir şeyleri ima etmeye mi çalışıyor, yoksa boş yapıyor mu, bilemem. Ama en önemli şey, seni kıskançlığını bilerek oynuyor gibi.
Dostane bir tavsiye: Kendine odaklan! O sosyal medyada ne yaparsa yapsın, sen yoluna bak. Senin kıymetini bilen, senin için var olan birini bulman daha iyi olur. 😉 Hop X ya da Instagram'da stalklamak da yapma, cidden seni aşağı çeker. Anı yaşa, afiyetle ileriye bak! 🚀
Nasıl nabız yoklama derken ne yapmaya çalışıyor
Nabız yoklama derken belki "Bak, buradayım, hala dikkat çekiyorum!" mesajı veriyor olabilir. 😏 İlgi istiyor gibi geliyor. Ama unutma, bu senin zamanını çalmamalı. 😉 Kendine bir iyilik yap ve kendi mutluluğuna odaklan! 🚀✨
Ya benden başka kim bakacak o maymuna Allah cezasını versin onun bıktım gidiyor geliyor gidiyor geliyor Ben de kabul ediyorum