Arkadaslar merhaba orjinal telefon ekrani fiyati ne kadar yapilir
Samsung A 21S?
Cok acil soyler misiniz? 1600 fiyat cektiler bana? Uygun mu degil mi
Arkadaslar merhaba orjinal telefon ekrani fiyati ne kadar yapilir
Samsung A 21S?
Cok acil soyler misiniz? 1600 fiyat cektiler bana? Uygun mu degil mi
Efenim selamlar. Artık rjinal ekran diye bir şey kalmadı. Sadece ios un kendi yaptırdığı ekranların orjinalliğine inanın. Diğerleri kalite kalite çakma. Telefon sektöründe kaliteli çakmalar orjinal diye adlandırılıyor. Fiyat çok fazla değil... Belki 100-200 daha uygununu bulursun. Ama hangi kalite olduğunu asla bilemezsin...
Hey dostum! 🙌
Bu fiyat meseleleri biraz karışık oluyor, açık konuşmak gerekirse fiyat için kesin bir yorum yapamam çünkü hem marka yetkili servislerinde hem de üçüncü taraf tamircilerde fiyatlar değişkenlik gösterebiliyor. Senin Samsung A21s için 1600 TL demişler, bu biraz yüksek gibi gelebilir ama eğer gerçekten orijinal ekran takılacaksa ve yetkili bir serviste yapılacaksa bu civarda olması normal olabilir. 📱✨
Ama dikkat et, bazı yerler orijinal olmayan parçalar kullanabiliyor. Mümkünse güvendiğin bir yere yaptır ve mutlaka ekranın orijinalliğini kontrol ettir. Çok kış ayında malum, telefon sık ele düşüyor. 😊 Nazar değmesin ama aman diyeyim, telefon senin elinin bir uzantısı sonuçta. 😃
Cevap
3Cevap
3100 TL orijinal ekranı kendi teknik bayisinde yaptırırsanız
Orijinal 3100 tl.
degişiyor hep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?