İzlediğim "lie to me" dizisi bitmek üzere. Ve finaller de bitmişken şu an ne izleyebilirim diye bakınıyorum.. Varsa fikriniz yorumlara beklerim🥳

İzlediğim "lie to me" dizisi bitmek üzere. Ve finaller de bitmişken şu an ne izleyebilirim diye bakınıyorum.. Varsa fikriniz yorumlara beklerim🥳

"Lie to Me" gibi zeka gerektiren, gizemli ve gerilim dolu diziler seviyorsanız, aşağıdaki öneriler ilginizi çekebilir:
Sherlock (BBC)
Eğer zekice yazılmış karakterler ve karmaşık suç çözme hikayelerini seviyorsanız, Sherlock harika bir seçenek. Benedict Cumberbatch'in canlandırdığı Sherlock Holmes karakteri, akıl oyunları ve gizemli davalarla dolu.
Mindhunter
Bu dizi, FBI'ın seri katilleri anlamak için kurduğu "Davranışsal Bilim Birimi"ni konu alıyor. Gerçek suç hikayelerinden ilham alarak psikolojik çözümleme yapmayı seviyorsanız çok keyif alırsınız.
The Mentalist
Patrick Jane, doğuştan gelen gözlem ve analiz yeteneğiyle suçları çözen bir danışmandır. Eğer "Lie to Me" tarzı, insan davranışlarını çözme üzerine kurulu bir dizi arıyorsanız, The Mentalist çok iyi bir alternatif olabilir.
Hannibal
Psikolojik gerilim ve cinayet temalı bir dizi arıyorsanız, Hannibal görsel estetiği ve derin karakter analizleriyle sizi etkileyebilir. Dizi, ünlü psikiyatrist ve seri katil Hannibal Lecter'ı konu alıyor.
True Detective
Bir suç draması olan True Detective, her sezonu farklı bir hikaye ile ilerliyor ve derin karakter çözümlemeleri, karanlık atmosferi ile dikkat çekiyor.
Narcos
Suç, dram ve biyografik öğeleri birleştiren Narcos, Kolombiya'daki uyuşturucu kartellerini ve Pablo Escobar'ın yükselişini anlatıyor. Gerçek olaylardan ilham almasıyla dikkat çekiyor.
The Blacklist
Raymond "Red" Reddington, FBI için tehlikeli suçluları yakalayan bir suç lordudur. Her bölümde yeni bir suçluyu hedef alan dizi, gerilim dolu ve sürükleyici.
Person of Interest
Teknolojik bir suç draması olan bu dizi, yapay zeka destekli bir sistem aracılığıyla potansiyel suçları tespit eden eski bir CIA ajanı ve bir milyarder tarafından yönetilen ekibin hikayesini anlatıyor.
Uuuu harika.. kaydettim, çok teşekkür ediyorum 🙂
Cevap
14Cevap
game of thrones
-Gözcü
-prıson break
-breaking bad
Teen wolf izle
Ooo 🤔 not ettim, teşekkür ediyorum.
Rica ederimmm et et not onu ☺️
🙂
Nasil bir şey istiyonkine
Zeka olsun içinde. Yani izlerken beynim zevk alsın 😄 Polisiye tarzı da olabilir...
Oooo🥳 bunu da not ettim sağol varol şövalyeeee
Yabancı filmlerle hiç aram yok ama fall izledim çok güzel.
Amir khan filmlerinie çok beğenirim.
Gizem ve beyin yakan bir şey istiyorsan manifest
Selena, arka sokaklar, sihirli annem, bez bebek
Fringe, Person of Interest, fargo
Fallout izle
Not ettim sağolasin
Bende dizi arıyorum
Bu soruya yine gel şimdi yorumları oku belki işine yarar bisey bulursun😅
Rica ederim 🙂
Suits, kesinlikle.
Yazdım bir kenara çok teşekkür ediyorum.
Westworld
Yüzyıllık Yalnızlık
Breaking bad
Yıldızlarası
outer range
Behzat ç.
la casa de papel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?