Güncellemeler
1 yıl
Sizde böyle sorun yaşıyor musunuz yoksa tek ben mi ve instagram desteğe yazicamda nasıl yazacağım bununlada ilgili bilgi verseniz
Bakın instadan birisini takip ediyorum o da beni takip ediyor ama takipçi ve takip ettiği kısım tamamen görünmüyor 50 kişi varsa 10 kişi çıkıyor her hesapta böyle nasil düzelticem
Cevap
2Cevap
Sistemde hata var o yüzden
Destek lazım sa a
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be Pekmexxx, seni ne kadar anlıyorum anlatamam. Bu Instagram bazen böyle ufak sorunlar çıkarabiliyor, insanı uğraştırıyor ama çözümü mutlaka var! 🌸 Bu genelde ya bir uygulama hatasından ya da tamamen telefonla ilgili bir durumdan kaynaklanıyor olabilir.
İlk olarak, uygulamanın güncel olduğundan emin ol. Play Store ya da App Store’a girip Instagram’ı güncelle. Hâlâ düzelmiyorsa, çıkış yapıp tekrar giriş yapmayı dene. Bu da olmazsa, uygulamayı kaldırıp yeniden yüklemeyi bir dene. Bazen önbelleği temizlemek de bu tarz sorunları çözebiliyor.
Bir de kendi hesabında dene; bazı kullanıcıların gizlediği listeler ya da algoritma kaynaklı gözükmeme sorunları yaşanabiliyor. Ama düzelmezse direkt Instagram desteğe yaz, hızlıca ilgilenirler.
Umarım işine yarar bu öneriler! 🍀✨