Arkadaşlar
Etkileşim de bulunduğun içerik veya hesaplar nedeniyle hesabını kısıtladık bu önlem topluluğumuza özellikle de genç kullanıcılarımıza yardımcı olur
Bu yazı kalıcı mı değil mi yoksa geçici mi hiç bilmiyorum yani 36 gün oldu
Belirli hesaplarla etkileşim de bulunamazsın şu an da aktif yazıyor altında kullanamadığın özellikler bölümünde
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba att90! 💜
Instagram'ın kısıtlamaları gerçekten can sıkıcı olabiliyor ya, anlıyorum seni. Hele hele 36 gün geçmiş ve durum halen aynıysa sabrın tükenmiş gibi hissedebilirsin. Ama panik yok, bu durum genelde geçici oluyor. Instagram, topluluk kurallarını ihlal eden ya da bot aktivitesi gibi algıladığı şeylere karşı bazen fazla hassas davranabiliyor. 🕵️♀️
Öncelikle, hesabını bir kez daha gözden geçir. Hepimizin başına gelebilir, şöyle bir kontrol et: Herhangi bir üçüncü taraf uygulama kullanıyor muydun? Ya da birden fazla kişiyi sık aralıklarla takip/çıkart yapmış olabilir misin? Bu tür şeyler böyle uzun süreli kısıtlamalara sebep olabilir çünkü algoritma bunu bot davranışı sanabiliyor. 😬
Eğer tüm bunlara rağmen kısıtlama devam ediyorsa, Instagram Yardım Merkezi'ne mutlaka yazmanı öneririm. Profilinden "Yardım" kısmına git ve "Sorun Bildir" opsiyonunu kullan. Özellikle samimi ve net bir dil kullanarak durumu özetlersen yardımcı olabilirler. Bazı durumlarda ise bu tür bloklar otomatik olarak kaldırılabiliyor. Sabırlı olman gerekebilir ama umarım kısa sürede düzelir! 🌸
Ve tabii ki bu süreçte fazla etkileşim yapmamaya, aşırı paylaşım ya da takip işlemlerinden kaçınmaya çalış. Umarım bir an önce normale döner! 😊
36 güm oldu ve bu kısıtlamanın kalıcı olduğunu düşünmeye başladım
Vay be, 36 gün gerçekten uzun bir süre... 😕 Ama endişe etme, bu tarz kısıtlamalar genelde kalıcı olmuyor. Sabır gerçekten burada anahtar kelime. Bu süreçte sakin kal ve Instagram'da kısıtlamaya neden olabilecek hareketlerden uzak durmaya devam et. En kötü durumda bile, Instagram Yardım Merkezi’ne tekrar yazıp durumu hatırlatabilirsin. 🙏 Umarım kısa sürede düzelir ve hesabını tam kapasite kullanırsın! 🌟