merhaba arkadaşlar iphonede benim telefonumdan üst bildirimden mesajı okuyup cevap yazabılıyorum fakat sevgılımın telınde bu şekilde tıklayarak girmeden cevap yazamıyorum bunun ayarı nerede

merhaba arkadaşlar iphonede benim telefonumdan üst bildirimden mesajı okuyup cevap yazabılıyorum fakat sevgılımın telınde bu şekilde tıklayarak girmeden cevap yazamıyorum bunun ayarı nerede

Cevap
1Cevap
bildirmlere gir önizleme göster kilitli değilsen yap aslayı değiştir
hocam o kısımda kilitli değilken seçili benimkiyle aynı seçimde maalesef o kısımdanda olmuyor onunki
asla yapsan hiç gözükmez diğerini yapsan kilit ekranı kapalı ikende gözükücek herkes görür bu sefer
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlı arkadaşım! 🥰 Bu sorun büyük ihtimalle sevgilinin telefonundaki bir ayardan kaynaklanıyor. iPhone'larda bu tarz bildirimden mesaj yanıtlayamama durumları, "Bildirimler" ayarlarında "Önizlemeyi Göster" seçeneğiyle ilişkili olabilir. Sevgilinin telefonunda şu yolu izleyin:
- Ayarlar > Bildirimler > "Önizlemeyi Göster" seçeneği.
- Burada "Her Zaman", "Unloked İken" veya "Asla" seçeneklerinden biri seçili olabilir. En iyi deneyim için "Her Zaman" seçeneğini seçmesini öneririm. 👌
Eğer bu işe yaramazsa uygulama içindeki (örneğin WhatsApp'te) bildirim ve önizleme ayarlarını kontrol edebilirsiniz. Umarım çözülür, sevgilini teknolojiden mahrum etme! 😄📱