Burada erkek profili gördüklerinde foto kadın kafa buluyorsun sanarlar. Kalbini kırmak seni üzöek gibi olmasın. Ancak gay bir insan seninle ilişki veya arkadaşlık kurar. Yoksa çok zor. Normal bir erkeğin kabulleceği bir şey değil. Psikolojikleri bozulur.
Ben yazmıyorum onlar bana yazıyor anladın mı derdimi anlatıyorum ona iki adam benden telefon numaram istiyor veriyorum kendisi vermiyor neresini anlamadın sen bana bunu açıktan yazsana hep gizliyerek niye herkes bana laf konduruyor anlamadım
Bıktım ya aynı zamanda buna sinir oldum bundan sonra erkeklere telefon numaram dahil hiç bir sosyal medya platformu dahil hiç bir şey vermecegim bana yine yazayım dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
erkekleri en iyi senin bilmen lazim gökhan bacı
Biliyorum zaten
İsmini kız ismi koy arayacaktırlar. Adını kız ismi ile değiştir.
Ne diyorsun yanlışlıkla erkek profil açtım zaten pembe hesabim da var
Burada erkek profili gördüklerinde foto kadın kafa buluyorsun sanarlar. Kalbini kırmak seni üzöek gibi olmasın. Ancak gay bir insan seninle ilişki veya arkadaşlık kurar. Yoksa çok zor. Normal bir erkeğin kabulleceği bir şey değil. Psikolojikleri bozulur.
üzmek olacaktı pardon
Ben yazmıyorum onlar bana yazıyor anladın mı derdimi anlatıyorum ona iki adam benden telefon numaram istiyor veriyorum kendisi vermiyor neresini anlamadın sen bana bunu açıktan yazsana hep gizliyerek niye herkes bana laf konduruyor anlamadım
Kesinlikle laf sokmuyorum yanlış anladın ☹️
Cok iyi anladım
Aga erkek misin karşı cins misin çözemedim 😆
Trans kadınim kaç kere dedim bıktım artık ya
Seni ilk defa görüyorum sakin ol 🥱
Bıktım ya aynı zamanda buna sinir oldum bundan sonra erkeklere telefon numaram dahil hiç bir sosyal medya platformu dahil hiç bir şey vermecegim bana yine yazayım dedi
Neyse sakin ol engelle geç takma kafana
Böyle erkekler dikkat etsin iki tane hacker var
Anladım
Böyle erkeklere ve hakaret edenlere duyulur
Kafan mı güzel
Yaşamış olayı yazıyorum
Verme kız
Erkek değil mi aynen
Aynen knk
😉🥰