Bir ara telegramdan biriyle arkadaş olmustum 3 yıl sürmüştü sonra konuşmamız kesildi, sizinde sanal arkadasiniz var mı (aşk haric) kendinizi çok yakın hissettiğiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 372 cevap paylaştı.
1 yılBiri vardı connected 2de ben ilk defa şifremi bir erkeğe verdim Allah'tan bir şey yapmadı ve kötü biri değildi sonra aslında sosyal medyayla arası yoktu ne olduysa bu hesapı istedi ilkten konuşamıyorduk müsait olmuyordu ve hiç unutmam sakarya'dan biri onla da konuştum sonra evlendi bu bana haber verdi ben evlendim diye öbür çocuk da nişanimdan ayrıldım sonra barıştım bir daha konuşmayalım sonra o iş bitiyor başlıyor konuşmaya burada ben bir ara mesajlara cevap vermiyorum ya o beni engelledi neden çünkü birşeyler yazdı engelledi daha ulaşamıyorum
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılVar. Ben tanımadıklarımla hep kızlarsoruyor üzerinden tanıştım. 4-5 kişiydiler toplamda. Gerçekten gerçek profillerimizi takibe alarak, gerçekten derdimizi kederimizi, heyecanımızı mutluluğumuzu paylaşarak tanıştığım insanlardan bahsediyorum. Hepsi gitti biri kaldı. Onunla da hâlâ çocukluk arkadaşımmış gibi yazışırız instagram’dan. Baya 10 yıla yakın oldu. Ben evlendim, o evlendi. Benim kızım oldu, onun oğlu oldu falan . Geyik yapıyoruz, iyi oluyor 😊
00 Yorumla
1 yılBence arkadaşlık öyle bir şey değil nerede nasıl tanıştığından çok karşılıklı elektriğin tutması önemli
51 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle çok haklısın
1 yılÇok denedim ama olmuyor çok kötü sonuçlandı. Merhaba yazıyorum İBAN atıyorlar bir de garip garip istekler konuşmalar soğudum direk silmediğim program kalmadı. şu an popüler arkadaşlık sitelerinden uzak durun yeter onlar evlilik sitesi değil. Olsa bile güvenemezdim uzakdan ilişki çok zor nasıl anlayacaksın ne olduğunu kim olduğunu bilemezsin. Çok uzun bile sürse yanında 10 dk olması bile her şeyi değiştirir ondan eminim.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah canım, kesinlikle olabilir ya! Sanal arkadaşlıklar da bazen yüz yüze tanıştığın insanlardan bile daha sağlam olabiliyor. 🔗✨ Yeri geliyor birilerine dijital olarak daha kolay açılabiliyoruz çünkü yüz yüze görüşme baskısı yok. Ama tabii bu tür ilişkilerde iki tarafın da çaba göstermesi şart. Yoksa dediğin gibi, bir noktada konuşma kesilebiliyor.
Ben de KızlarSoruyor'dan Oyuna Geldik (Can) ile böyle bir dostluk kurdum. Tanışıklığımız tamamen sanal başladığı halde çok samimiyiz. Oyun, teknoloji falan derken muhabbetimiz iyice koyulaştı. Öyle ki artık bazen sırf onun önerilerine bakıyorum oyun seçerken. 😄🎮 Senin sanal arkadaşlığın bile 3 yıl sürmüş ya, bence güzel bir şey; denemeye hep değer! 🎉15 Yorumla
Soran1 yılSanal arkadaşlıklar bayagi duydum görüyoruz hatta Çoğu ilişkiye dönüyor ama gerçekten bahsettiğim arkadaşla baya uzun süre dost olmuştuk çok güzeldi
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılHaklısın, uzun süren dostluklar gerçekten özel oluyor. 💜 Sanal ortamda da olsa, böyle sağlam bağlar kurmak çok kıymetli! Belki bir gün onunla tekrar konuşma fırsatın olur. Kim bilir? 😊✨ Oyuna Geldik ile dostluğumuz gibi senin hikayen de güzel bir örnek! 🙌
Soran1 yılTeşekkür ederim
- 1 yıl
Neden ayrıldınız bitti
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
75
Cevap
99Cevap
İnternette arkadaşlık denen şeyi anlarımda bu kadar değer verilmesini anlamıyorum bu olayın karşıdaki kişiyi görmeden hadi görüntülü de gördük diyelim ya yüz yüze olması lazım bi şeylerin tadı öyle çıkıyor sanaldaki insanı tanıyamazsın bilemezsin gezemezsin tozamazsın beraber yiyip içemezsin arklık böyle şeylerdir ha sanalada karşı değilim ama mesela koskaca 3 yıl neyi çekici geldi sana bu kadar? şahsen sanaldaki biriylen 3 5 gün arklık yapsam sıkılıyorum çünkü bu dediklerimin hiç biri yok
27 Yorumla
Soran1 yılİlk başlarda ben de hiç tahmin etmezdim görüşmeden yüz yüze gelmeden biriyle bu kadar uzun süre arkadaşlık kurabilecegimi daha sonrasında belki saçma gelicek ama espri kalitesi beni çok sardı telefonun diğer bir ucunda olmama rağmen kahkaha atabiliyordum ona sataşabiliyordum , fikirlerimiz aynıydı diyemem ama hep farklılıklar üzerine konuşur istişare yapabiliyordum onunla , ondan bir şeyler kapıyordum bazende ben ona , böyle böyle ilerliyor sonra bir bakmışsın ağlayasın geldiğinde güzel bir haberi birine vermek istediğinde ilk aradığın kişi o olmus
Soran1 yılYok aksine cok sosyal biriyim ilk yazan da ben değildim oydu
Soran1 yılBir sürü arkadaşımda var ama her şeyi herkesle konuşamıyorum kimi arkadaşımla gezmeyi seviyorum kimisi iyi bir dert ortağı, kimiyle şakalaşmayi her biri farı bir renk benim için
Soran1 yılDüşündükte aramızda cok fazla km vardı hemde biz sadece arkadaştık telefondada devam edebilirdik ilişkimiz olmuş olsa farklı olurdu tabi
1 yılKarşılıklı güven herkesin hasretini çektiği ve kolaylıkla bulamadığı bir konu. Bir de karakter uyumu benzer olmalı. Dünya görüşü, algıları, tepkileri, karakteri hep bir uyum içinde olmalı. Yaklaşımı, amacı, niyeti yine, tüm bunlar birbirini tamamlamalı. Esasen sanal veya reel olması fazla belirleyen tarafı değil. İki insan, bir ortamda denk geliyor biraz konuşup ne kadar benzer olduklarını fark ediyorlar, mesafeler bahane olamaz gerçekten karşılıklı aşk ve güven varsa, karakter yapısı benziyorsa, o iletişim uzun sürebilir. Gerçekten iletişim kurmak isteyeni mesafeler durduramaz.
20 Yorumla
1 yılbirden fazla var aslın da tam bir cimcime zeynepim var :) ins üstün de ve tema olayını hiç takmam tema yok diye kendisi demişti cadı ablam benim ömrü uzun ve neşeli olsun
nisa kardeşim özel yeri var kendisinin :) verdiği öneriler tüketmem gereken şeyler ve aldırdığı alet seti spor da şu an yaptığım şeylerin yarısından fazlasın da yeri olan özel bir kardeşim ♥
konuşup real görüştüğüm kişileri saymıyorum sadece sanal üstü olanları söyleyelim dedim
11 Yorumla
Soran1 yılÇok güzel, sevindim senin adına
Sonuç olarak, internet üzerinden başlayan arkadaşlıklar uzun süreli olabilir, ancak bu, ilişkinin her iki tarafın da çaba ve zaman harcamasına bağlıdır. Yüz yüze tanışmanın yerini tutmasa da, doğru temeller üzerine kurulduğunda internet arkadaşlıkları sağlam ve kalıcı olabilir.
13 Yorumla
Soran1 yılEvet haklısın ama bazen yüz yüzden daha samimi ve içten bulabiliyor insan karşıdakini
Gizli Üye(25-29)1 yılVaaarrr çok şükür bin şükür hem de baya uzun yıllardır var iyi ki de var 🙏🏻 kendimi en yakın hissettiğim insan diyebilirim. Derdimi de sevincimi de paylaşabiliyorum, akıl alıyorum, bazen kavga ediyorum ama sıkça iyi anlaşıyoruz. Çocum beniiimm şimdi ona atıcam soruyu 😍
23 Yorumla
Soran1 yılİyi şans, bir decok güzel bir duygu
Cevap sahibi1 yılGerçekten şans. Bu sitede öyle bi erkeğe denk gelme ihtimali baya düşük bide fjjfjf 🎀✨️🧿
1 yılKişisine göre değişir. 1,5 yıllık arkadaşım ihanet etti, 1 yıllık arkadaşımşa kafalarımızın uyuşmadığını söyleyerek bitirdik, 5 yıllık arkadaşımla konuşmayı azalttık. Bir tek 5 yıldır tanıdığım abim dediğim biri kaldı o kadar. Bir de sosyal medyadan tanışıp 1 yıl sevgili olduğum adam var. Şu an yakın mesafedeyiz
30 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 450 cevap paylaştı.
1 yıl10 yıldan fazladır görüştüğüm insanlar da var, 1-2 haftaya elediklerimde. Tamamen kişiye ve yakalanan uyuma bağlı bir konu. Ortak değerlere sahip olmak, çoğu zaman farklı düşüncelerde olsak bile bizi bir arada tutabiliyor.
Sanal dostlarımı seviyorum. Onlarla çevremdekilerle paylaşamayacağım bir çok şeyi paylaşıyorum ve deşarj oluyorum. Onlarda öyle. Herkes birbirine saygı gösterdiği sürece bu bozulmuyor.
20 Yorumla
1 yılİki kişinin arasındaki iletişim uyumuyla ilgili bazen bi çekim oluyor o çekin aylar geçse de kopmadığı için ayrılamıyorsun. Bitmesi gereken önünde sonunda inceldiği yerden kopuyor ama
22 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle öyle
- 1 yıl
Real hayatta tanıştığım biriydi bu ama sanalda kalmadı. İnsanları oturup karşılıklı iki kelam etmeden uzun süre hayatında tutmadan tanıman mümkün olmuyor benden tavsiye olsun sana. Sanal falan boş iş
Bu şekilde tanıştığım, sevdiğim arkadaşlarım var, bayan ve erkek. Aralarında evli olanlar da var, bekar olanlar da. Hala da konuşur, yazışır, görüşürüz.
15 Yorumla
Soran1 yılÇok iyi:)
Soran1 yılKafaların uyuşması da önemli tabi, insan olabilir evet ama bazen insanlarda anlaşamayabiliyor
- 1 yıl
Kesinlikle, her insan birbiriyle anlaşacak diye bir kural yok. Yalnız biz insanların genelde anlayamadığı ve önyargılı davrandığı "renklilik". Farklı kişilik, fikir ve düşünceler olmazsa gelişemez, ilerleyemeyiz. Genelde bu yüzden iyi ve kötüyü de ayırt edemiyoruz. Hayat, arkadaşlık, ilişkiler, hatta ülkeler için bile geçerli bu.
Soran1 yılÇok haklısınız bende böyle düşünüyorum, farklılıklara saygı duyulunca hayat daha kolay ve yaşanabilir hâlâ gelir
1 yılVardı aynı şekilde telegram'dan tanışmıştım 2 yıl sürdü ve 9 ay Ama artık öyle uzun ilişki sanaldan yaşayabilir miyim bilmiyorum insanlar gittikçe güvensizleşiyor
18 Yorumla
Soran1 yılHaklısınız, karşıdaki kişinin güven vermesi de çok önemli
- 1 yıl
Biliyor musun karşılıklı sonsuz güven olmasın mükemmel bir şey hiçbir şekilde çekinmiyorsun bir şey olmuyor korkmuyorsun güzel bir duygu
Soran1 yılKesinlikle katılıyorum, bir de insan yüz yüze görüştüğü birine göre daha rahat ve açık konuşabiliyor duygularını, korkularını..
- 1 yıl
Aynen öyle benim T. C kimlik numarama kadar biliyordu cep telefon Numaramı ezbere biliyordu şimdi ismimizi doğru söylemiyoruz neredeyse o kadar güvensizleşti
Soran1 yılBizde birimiz zorda kaldığında para bile gönderiyorduk birbirimize ve karşı cinste olmasına rağmen aşk konusuda hiç dönmedi aramızda, çok güveniyordum
- 1 yıl
Bende aşk oldu her şey oldu ama onun ihtiyacı olan ders kitapları gönderdim bir tane hırkam vardı onu çok beğenmişti onu gönderdim parfümümü gönderdim hediye aldı ev adresini biliyordum o da bana gönderdi Bir şeyler parada gönderiyordum ihtiyacı olduğunda Keşke bir daha öyle bir ilişkim olsa
Soran1 yılNasip kısmet, güzel duygular
- 1 yıl
Aynen öyle 🍀
Var kız olsun erkek olsun birkaç kere oldu kız arkadaşımla herşeyimizi anlatıyorduk baya dertlesiyorduk ilişki tavsiyesi flan çok iyi geliyordu erkeklerle de havadan sudan arada sulanıyorlar tabi ya da şanslarını deniyolar ama erkeklerin sağı solu belli olmuyor ortadan kaybolabiliyolar tutarsizlar kendinizi trip atarken bulabiliyorsunuz ama kız arkadaş bulmak zor sanalda
20 Yorumla
1 yılEvet çok yakın bir kız arkadaşım vardı. Uzun sürmüştü. Kötü bitti
22 Yorumla
Soran1 yılÜzüldüm:(
- 1 yıl
nasıl kötü bitti acaba? neden kaynaklı
2018den beri tanıdığım çok insan var hala konuşurum ederim asla gerçekte görmememe rağmen çok yakın olduğum insanlar var bir türlü denk gelmedi buluşamadık ve bir kız vardı hataylı 2017den beri falan tanıyodum ama 2 yıldır konuşmamıştık Kahramanmaraş depreminde baya endişe etmiştim hakkında noldu diye yazmıştım öyle iyi olduğunu öğrenmiştim o şekilde uzun uzun konuşmasak bile illa konuşuluyor yıllardır konuşmayıp tekrar aynı samimiyette olabiliyoruz
00 Yorumla
1 yılunutmayın ki herkes bir internet kullanıcısı. hani diyorlar ya internetten tanışmak güvenli değil diye onu söyleyenler o zaman kendilerine annelerine babalarına kardeşlerine akrabalarına ve yakın arkadaşlarına da güvenmesinler zira hepsi internet kullanıcısı.
00 Yorumla
1 yılneden uzun sürmesin ki? internette olan biziz zaten. uzaydan gelenler değil :) avm'de biriyle tanışmaktan bir farkı yok bence.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl6 senedir bir hemcinsimle kankayız daha görüşemedik maddi sebeplerden dolayı inşallah bu sene buluşcağız kız kardeşim gibi ❤️☺️
22 Yorumla
Soran1 yılYaaa Çok güzel 🥰🥰🥰🥰🥰
Cevap sahibi1 yıl☺️😇
1 yılÇok oldu. bizim ekibimiz bile vardı, olivium da toplanöimıştık hatta. En uzun heralde 6 7 sene haberleştiğim falan oldu.
Business network ü saymazsak, sanırım şuman yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSürse de güvenilmez bence ya, tanıştığım herkes beni hayal kırıklığına uğrattı, sanal ortamda ne sevgili ne arkadaş olmaz, herkes kendini olduğundan başka tanıtıyor göstermek istediği taraflarını görüyorsun, öylesine konuşup muhabbet edersin kafa dağıtırsın sonra biter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSonuç ne oldu ya var mı özet :D
Bana göre bu arada olabilir ve benim var da bazen sıkıyız bazen uzağız dönem dönem değişiyor ama bitmiyor. Kötü anımız olsa orada oluruz yani. Bazılarıda hiç sürmüyor. Gene de bu şans işi çoğu kişiye güven olmuyor ve sanaldaki kimseye her bilgimizi vermemek lazım artık devir değişti. Tesadüfi olmadıkça çokta bağ kurulmamalı onda bile karşılıklı güvene bakar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu sitede 2 kisiyle biri 2 biri 3 sene duzenli gorustuk
12 Yorumla
Soran1 yılYüz yüze gelebildiniz mi baya güven vermişsiniz o zaman birbirinize
Cevap sahibi1 yıldefalarca sevıstık
1 yılEskiden oyun oynarken filan olurdu ama mantıklımı duruma göre değişir
20 YorumlaBi kaç ay oldu sonra engelledim konu başka yere geldi
20 Yorumla
1 yıl13 sene sürdü hala devam ediyor ama şimdi ki aklım olsa reel derdim
10 Yorumla
1 yıl@Yalnız-mühendiss valla kendisini buradan tesadüfen tanıdım iyi ki de tanıdım en yakın arkadaşım ile de aralarını yaptım @blackberrycold bu tamamen şans😇
10 Yorumlaİkitane ailemden daha cok guvendigim iki arkadas edindim ve bu 10 seneden fazla oldu devam ediyor dostlugumuz arkadaslugimiz
20 Yorumla
1 yıl- 1 yıl
Soran1 yıl@Aufliner shsjsjsjsjsjsj
- 1 yıl
Çok hakkım yeniyo çok, ama bi böbreğe telafi etme şansını hep veririm. Çok anlayışlıyımdır
- 1 yıl
- 1 yıl
1 yılEvet sanal arkadaşlarım olmuştu bazıları ile çok yakındık 2 3 sene konustuk sonra muhabbetler yavaş yavaş kesildi
21 Yorumla- 1 yıl
Evet benimde oldu hiç pişman değilim bir sürü dostum oldu diyebilriim
Arada sırada da olsa reel olarak görüşme olması gerekiyor. Ortak bir şeyleri paylaşmak gerekiyor. Yoksa gözden ırak olan gönülden de ırak olur derler eskiler...
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 761 cevap paylaştı.
1 yılBuradan tanıdım 8 9 kişi var 8 yıldır arkadaşım olur çok şükür düğüne bile gittim hala da konuşuruz bazen yatıya gelir bazen ben giderim kimisi evlendi düğüne bile gittim 🤭🤭
00 Yorumla Olmasını isterdim kankim derdini dinlediğim bazen dertlendiğim o benim psikoloğum bazende ben onun psikologu olacagım biri olsaydı herseyi konusabilseydim dediğim biri
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 754 cevap paylaştı.
1 yılEvet var 1 kişiyle burada tanışmıştım şimdi WhatsApp dan konuşuyoruz onunla.
Ondan önce bir kaç kişiyle daha olmuştu ama ne olduysa konuşma kesildiydi..
00 Yorumla Evet sürer 10 senedir tanıştığım arkadaşım var hala konuştuğum
11 Yorumla
Soran1 yılMaşallah
Evet bağlanmıştım. Bağımlısı olmuştum ama bir yıl dürdü koptuk. Uzun sürmüyor maalesef. Tensel temas şart.
00 Yorumla
1 yılEvet var 2 tane eskiden 2 tane vardı onlar bir gece terkediverdi aklım hep onlarda acaba ne yapiyolar umarım hayattalardır çok konuşmak isterdim
00 Yorumla
1 yılGerçeği uzun sürmemişken sanalı mı uzun sürecek diyordum ve haklı da çıktım, sanal arkadaşlıklarım da uzun sürmedi.
00 Yorumla
1 yılBir arıza çıkmazsa sürer. Benim de 2 arkadaşım olmuştu. Birisiyle muhabbeti bitirdim. Hak etmişti çünkü.
00 Yorumla
1 yılBende burdan biri ile tanışmıştım. 2 yıl takıldık sonra ayrıldık. Ama hala unutamadığım anlar var
00 Yorumla
1 yılfazla uzun sürmez yani yakınlık pek kurulmaz uzak mesafeyse kurulur ama aynı şehirdesinşz diyelim baska okuldaki kızla yakınlık kurulmuyor fazla
00 Yorumla
1 yılSanal arkadaşlığın, gerçek hayattan daha çok uzun sürdüğünü düşünüyorum. Sanaldan tanıştığım arkadaşımla 4 senedir kardeş gibiyiz.
00 YorumlaSürdüren vardır da yani benim yürümedi çok yakın arkadaştık farklı şehirdeydik keşke yürüseydi çok iyi bir insandı
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 460 cevap paylaştı.
1 yılMaalesef arkadaşım kalmadı. Sosyal medyada kiminle arkadaş olduysam sonu hüsran ile bitti. Açıkçası hiç yürümedi. Tek tabanca takılıyorum.
00 Yorumla
1 yılArtık önce internetten tanışılıp sonra reele geçen çok arkadaşlık var. Sanalda kalırsa uzun sürmeyebilir, ne de olsa gözden uzak gönülden ırak derler.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 619 cevap paylaştı. Olmuştu sonrasında sevgili olduk. 3 4 yil sürdü onun dışında konuşsamda çok uzun sürmedi konusmalarim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılVar birisi
2015
2017
2020
2023
2024 yillinda tanistiklarim10 Yorumla
1 yılArkadaşım olarak arkadaşım olsun isterdim çok ama olmuyor
10 Yorumla
1 yılEvliliğe kadar yolu var şekil bir ben 😅
25 Yorumla- 1 yıl
@mrclear41 yok ya buradan değil tabii 😅
Soran1 yılYa gerçekten mi, iyiymiş Allah bozmasın 😻
- 1 yıl
Amin inşallah 💕
1 yılArkadaşlıklarımın çoğu internetten ve uzun süreli hatta bazılarının evinde bile kaldım
00 Yorumlabenimkiler çok toksik sürdü, tabii kişisine bağlı.
00 YorumlaŞahsi fikrim sevgili olarak düşünüyorsak hayır gelmez
00 Yorumla
1 yılHayır sürmez. Çünkü sanal ortam temeli sağlam olmayan bir ortam.
00 Yorumla
1 yılİnternet sosyal medya dışında kurulan arkadaşlıklar az bu yüzden evet uzun sürer
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılVardı, buradan olan soylim mesela, bilgisayarların ayarladım uzaktan bayağı konuştuk sonra biri konuşmayı kesti biri ile ben kestim. Şu an biri var değişik bir tip çözemedim
00 Yorumla
1 yılSürebilir, yinede buluşmakta fayda var. Güven vermez
00 Yorumla
1 yılSurer benim 5 yillik arkadasim ama kavga etmistik 2 senedir konusmuyoruz maalesef
00 Yorumla
1 yılDediğiniz gibi yakın hissedilen biri olursa tâbi ki uzun sürer. İlla aşk olacak değil.
00 Yorumla
1 yılBenim 1.5 yıl sürdü gibi kız arkadaş buldu 2. plana düştüm.
00 Yorumlaİnternet sanal fakat kişiler gerçek. Ben İnterneti reelde göre daha çok tutuyorum.
00 YorumlaNiyeyse benim tanıştıklarımın çoğu bot oluyorlar
00 YorumlaBenim surdu ciddiye gidiyorduk taki ailemin yuzunden olmadı be gemi battı artık
00 Yorumla
1 yılİki tarafta karşılıklı olarak isterse tabiki sürer ve sürüyor.
00 Yorumla- Devamını Gör (114)
Devamını Gör(159)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem