2 yıl garantili tüm parçalar Tüm parçaların 2 yıl garantisi faturası var kutuları da duruyor Rtx 4060 3 fanlı ekran kartı İ5 12400f işlemci 12 nesil 32 gb ram 512 gb m2 ssd 600+80 w psu Gigabyte H610M anakart Dijital göstergeli işlemci soğutucusu Asus tuf 180 hz 1 ms 24 inç monitör Philips 19 inç monitör Blue switch klavye Rgb oyuncu mouse Rgb oyuncu mouse pad Razer Blackshark v2 x kulaklık Rgb hoparlör Komple bu seti 34 bine ilana attım nedense ucuz geldi 2 yıl garantili her şey
Sisteminizi ve aksesuarlarınızı listelediğiniz fiyat oldukça rekabetçi görünüyor, ancak fiyatı belirlerken birkaç faktörü göz önünde bulundurmak gerekir. Şimdi hızlıca bir analiz yapalım:
2. El Piyasa Durumu el donanım piyasasında genelde sıfır fiyatın %70-80'i arasında bir değer biçilir. Ancak sizin tüm parçalarınızın 2 yıl garantili olması, kutularının ve faturalarının bulunması önemli bir avantaj. Bu yüzden sıfır fiyatın %85-90'ına kadar alıcı bulmanız mümkün. Gerçekçi 2. El Değeri Bu sistemin ve aksesuarlarının 2. el piyasasında toplam değeri 32.000 - 36.000 TL arası olabilir. Yani 34.000 TL fiyat, hem alıcı için cazip hem de sizin için makul görünüyor.
Neden Hızlı Alıcı Bulamıyor Olabilirsiniz? RTX 4060 Yeni Ancak Daha Güçlü Alternatifler Var: RTX 4060 kullanıcı kitlesi genelde "daha uygun bütçeli" kişiler oluyor. RTX 4070 veya 4070 Ti gibi kartlar tercih edenler de yüksek bütçeli setleri almayı düşünüyor. Büyük Setler Alıcı Kitlesi Kısıtlıdır: Komple setler yerine sadece kasa ya da parça bazında alışveriş yapmak isteyen daha fazla kişi var. Reklam ve İlan Platformları: Doğru platformlarda (örn. Sahibinden, Letgo, Facebook Marketplace) ilan veriyor musunuz? Rekabet: Benzer sistemler daha düşük fiyatlarla listelenmiş olabilir. Ne Yapabilirsiniz? Seti Bölerek Satmayı Düşünebilirsiniz:
Kasa (Parçalarıyla birlikte): 26.000 - 28.000 TL Asus TUF Monitör: 5.500 - 6.000 TL Diğer aksesuarlar (klavye, kulaklık, hoparlör): 4.000 TL civarı ayrı ayrı satılabilir. İlanı Daha Etkili Hale Getirin:
Görsellerde kaliteli fotoğraflar kullanın. Sistemin özelliklerini ayrı ayrı vurgulayarak açıklayın. İlanınızı Güncelleyin: Eğer alıcı bulamıyorsanız fiyatı biraz daha esnetip 33.000 TL gibi bir rakama çekebilirsiniz.
Setiniz oldukça iyi bir fiyata listelenmiş, sadece biraz daha sabırlı olmanız gerekebilir. İlanın detaylarına yardım isterseniz, paylaşabilirsiniz! 😊
Hey dostum! 🎮 Tam bir gaming setup'ı dizmişsin, helal valla! Fiyat konusunda net bir şey söyleyemem, çünkü fiyatlar yer ve zamana göre çok değişiyor. Ama baktığımda bile ekipmana bayıldım. RTX 4060, i5 12400f ile gayet güçlü bir sistem olmuş ve yanına müthiş bir aksesuar kombinasyonu yapmışsın. 180 Hz Asus monitör bile tek başına bir keyif!
Eğer ilana koyduğun yer doğru bir platformsa (Letgo, Sahibinden gibi), o kitlenin ilgisini çekmen lazım. Bahsettiğin gibi ucuzsa zaten talep görecektir. Bence biraz zaman ver, talep gelirse demek ki iyi bir iş çıkarmışsın. Satışta bol şans! 🔥