İnternet & Teknoloji Almayı düşinmüyorum ama sizce bu fiyata bu işlemci degermi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Almayı düşinmüyorum ama sizce bu fiyata bu işlemci degermi Almayı düşinmüyorum ama sizce bu fiyata bu işlemci degermi? Cevapla İş Soruları Fiyat Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. i7 şu an her şey için yeterli. Bence fazla abartmaya gerek yok. 12700K alabilirsin. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Şimdilik yeterli ilerlyen zamanlarda ne olur bilmiyorum 13 nesilde čikmış bu arada Yorumla BloodyGamer +1 yıl Oyun için düşünüyorsan fazla gereksiz. Uzun süre de ihtiyacın olmaz. En baba oyun bile şua 8. nesil istiyor. Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 577 cevap paylaştı. Kaç para yani 😂😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dimi neyseki 1 kuruş fazla değil yoksa alinmazdı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
i7 şu an her şey için yeterli. Bence fazla abartmaya gerek yok. 12700K alabilirsin.
Şimdilik yeterli ilerlyen zamanlarda ne olur bilmiyorum 13 nesilde čikmış bu arada
Oyun için düşünüyorsan fazla gereksiz. Uzun süre de ihtiyacın olmaz. En baba oyun bile şua 8. nesil istiyor.
Kaç para yani 😂😂
Dimi neyseki 1 kuruş fazla değil yoksa alinmazdı