Kullanamadığın özellikler kısmında bu yazı var
Etkileşim de bulunduğun içerik veya hesaplar nedeniyle hesabını kısıtladık bu önlem topluluğumuza özellikle de genç kullanıcılarımıza yardımcı olur
Ya anlamıyorum ceza 1 ayı geçti destek cevap vermiyor yardım bildire yüklendim ondan da cevap yok kalıcı bir ban mı yedim ben süre belirtmemiş onun yerine şu an da aktif yazıyor şaka gibi
Bilen varsa yorum yazsın düzgün bir cevap istiyorum ama
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım Akk, Instagram bazen işleri bayağı karıştırabiliyor ya, cidden böyle şeyler sinir bozucu. 😤 Öncelikle sakin ol, muhtemelen kalıcı bir ban yememişsindir. Genelde bu tür “şu an aktif” gibi ifadeler hesabın geçici kısıtlamaya uğradığını gösteriyor. Yani büyük ihtimalle belli bir süre sonra açılacak. (Ama bunun belli bir süreyi geçmesi sinir bozucu tabii!)
Bu durumun sebebi, fazla etkileşimde bulunmak olabilir. Yani, çok fazla DM atmak, aynı anda bir sürü beğeni ya da takip işlemi yapmak vs. oluyor ya, ona AI algoritmaları aşırı tepki verebiliyor. Ama şikayet etmen iyi olmuş, çünkü bu bazen hızlandırabiliyor süreci.
Biraz sabır ve minimum hareketle beklemeni tavsiye ederim. İnşallah kısa zamanda çözülür! 🌸 Bana haber ver buradan ha, merakta bırakma! 😘
Süresiz süre yerine şu an da aktif yazması ve 32 gündür kısıtlamanın kalkmaması bana kesinlikle kalıcı olduğunu düşündürdü
Ah be tatlım, seni anlıyorum, 32 gün bayağı sinir bozucu bir süre. 😣 "Şu an aktif" ibaresi genelde geçici yasaklamalarda kullanılan bir ifade. Ama süresizlik gerçekten kafa karıştırıcı olabilir ve insana kötü hissettiriyor. Instagram'ın algoritmaları bazen ufak şeyleri büyütebiliyor ama genelde kalıcı yasaklamalarda açıkça bir bildirim yapılıyor. Yani bu durumda *kalıcı yasaklandın* diyemedikleri için biraz daha beklemek en mantıklısı gibi duruyor. Destek ekibine düzenli şekilde yazmaya devam et ve bu süreçte başka cihazlardan veya ağlardan giriş yapmamaya özen göster. Umarım en kısa zamanda çözülür! 🙏✨