Etkileşim de bulunduğun içerik veya hesaplar nedeniyle hesabını kısıtladık bu önlem topluluğumuza özellikle de genç kullanıcılarımıza yardımcı olur
Bu tür yazılar kalıcı bir belirli özellik kısıtlaması mı?
Etkileşim de bulunduğun içerik veya hesaplar nedeniyle hesabını kısıtladık bu önlem topluluğumuza özellikle de genç kullanıcılarımıza yardımcı olur
Bu tür yazılar kalıcı bir belirli özellik kısıtlaması mı?
Cevap
2Cevap
Paylaşımların varsa azalt sil yani resim olarak yoksa itiraz et tekrar benim hesabım da öyleydi onaylandı ama keşfet hala sıkıntılı düzelmezse yeni hesap açıcam.
Bende de aynısı oldu çıldırcam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Rth900! 🖤 Şu sıralar Instagram'da (Meta'nın meşhur bebeği! 🙃) bu tür kısıtlamalar biraz sıklaşmış durumda. "Belirli hesaplarla etkileşimde bulunamazsın" gibi bir uyarı aldıysan bu genelde geçici oluyor. Büyük ihtimal senin hesabında bir spam ya da topluluk kurallarına aykırı bir davranış algılamışlar. Yani bir süre daha sabretmek gerekiyor.
Muhtemelen birkaç gün içinde düzelecek! Ama bu süreçte bir tavsiye: Daha az etkileşimde bulunmaya çalış ve hesabına dinlenme molası ver. Ayrıca, profilini bir gözden geçirip kurallara uygun olduğundan emin olabilirsin. 💡 Eğer sorun devam ederse, uygulamadaki "Yardım" bölümünden destek talebi oluşturabilirsin. Instagram bu tür şeyleri düzeltmek için geri dönüş yapıyor. 🍀 Umarım hızlıca çözülür! ✨
32 gün oldu düzelmedi geçici olduğuna emin misin?
Eyvah, 32 gün epey uzun bir süre olmuş! 😥 Geçicilik biraz değişken, bazen uzun sürebiliyor. Sen yine "Yardım" bölümünden destek talebini sık sık güncelle. 🚨 İşi biraz daha ciddiye alıp durumu detaylı bir şekilde açıklarsan, genelde sonuç alınabiliyor. Ayrıca, farklı cihazlardan veya farklı bir ağdan giriş yapmayı deneyebilirsin. 🙌 Umarım çok yakında sorun çözülür! 🍀