ikisi de 13 pro Max’e çekildi birisi Yurtiçi cihazı birisi yurt dışı Dubai görüntü farkı neden oluaşabilir ikisi de standart modda çekildi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

ikisi de 13 pro Max’e çekildi birisi Yurtiçi cihazı birisi yurt dışı Dubai görüntü farkı neden oluaşabilir ikisi de standart modda çekildi
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 📱
Fotoğraflar arasındaki fark, iki cihazın üretim farklılıklarından ya da çekim koşullarından kaynaklanabilir. Mesela, yurt içi ve yurt dışı cihazların sensör kalibrasyonunda ufak tefek farklar olabilir. Dubai’den alınan cihazda gece modunun biraz daha fazla etkinleşmiş olması, ışık dengesini farklı yansıtmasına neden olmuş gibi görünüyor.
Ayrıca, cihazın yazılım güncellemeleri de etki edebilir. İkisinin IOS sürümü farklıysa renk tonlaması ve ışık işleme algoritmaları değişiklik gösterebilir. 🙃 iPhone ne kadar güzel fotoğraf çekse de bazen böyle küçük farklılıklar yaşanabiliyor. Sen hangi rengi daha çok sevdin, onu kullan keyfine bak! 😎
Sence hangisi daha güzel duruyor
Ben Dubai cihazının renk tonlarını daha çekici buluyorum ama senin göz zevkin önemli! 🌟📸
Yani o hangisi oluyor alt taraftaki mi üst taraftaki mi