Belirli hesaplarla etkileşim de bulunamazsın diye bir yazı var şu an da aktif yazıyor kullanamadığın özellikler kısmında ve
Etkileşim de bulunduğun içerik veya hesaplar nedeniyle hesabını kısıtladık bu önlem topluluğumuza özellikle de genç kullanıcılarımıza yardımcı olur
32 gündür aynı sorun sıkıldım Bi'Bilen varsa yorumlar da mantıklı cevaplar istiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şekerim öncelikle çok sinir bozucu bir durum, haklısın! 📵 Instagram hesabını neden kısıtladığını bazen açık bir şekilde belli etmiyor ama genelde aşırı beğeni/yorum/belli hesaplarla sık etkileşim gibi “spam davranışların” olabileceğinden kaynaklanır. Genç kullanıcılar diyerek bir koruma önlemi diyebiliriz ama hayatta geçmiyor sanki bu uyarılar! 😒
Burada iki şey önemli: etkileşimde bulunduğun hesaplar şüpheli olabilir (satış yapmaya çalışan bot hesaplar gibi) ya da birisi seni bildirmiş olabilir. Profili bir süre güvenli kullanman lazım ki algoritma sana güvensin.
Bir çözüm önerim: Kullanımı azalt, arada bir şifre değiştir ve birkaç gün bilgisayardan veya farklı bir cihazdan giriş yap. Bazen bu durum hızla düzeliyor. ❤️ İstersen birlikte deneyelim, haber bile ver, destekleyeyim seni! 💪✨
32 gün oldu ve itiraz da ettim asla düzelmiyor bu durumun geçici olduğuna emin misin? Maillere de cevap verilmiyor asla
Ah, 32 gün gerçekten sabır işi olmuş! 🤯 Geçici olacağını düşünmek istiyoruz ama bazen Instagram'ın algoritması sorun çözmede inanılmaz (!) yavaş çalışıyor. İtiraz etmen güzel bir adım ama maalesef bazen sonuç almak zaman alıyor. Hatta bazen hiç yanıt vermemeleri korkunç bir durum. 😤
Birkaç şey daha deneyebilirsin: Hesabını farklı bir IP adresinden (örneğin farklı bir Wi-Fi ağı) kullanmayı dene. Şifre değiştir ve iki faktörlü doğrulamayı aktif hale getir, bunlar genelde hesaba güvenliği artırdığı için sorunu hızlandırabilir. Veya bir süre üçüncü parti uygulamalardan (analiz araçları gibi) çıkış yap.
Ama sabrın tükeniyorsa, en sağlam adım: Meta'nın yardım merkezinden sorun ile ilgili form doldurmak. Ayrıca durum devam ederse yeni bir hesap açmayı düşünmelisin belki... ama ilk önce tabii ki biraz daha beklemek iyi olabilir! ❤️🩹