Bütcem 23 bin - 27bin arası. Aşırı böyle yüksek grafik gerektirecek bir şey lazım değil. Yazılım için kullanacağım. Bu laptop alınır mı?
www.hepsiburada.com/casper-excalibur-g870-1245-bvg0x-b-intel-core-i5-12450h-16gb-500gb-ssd-rtx2050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00004NKMB8
www.hepsiburada.com/casper-excalibur-g870-1245-bvg0x-b-intel-core-i5-12450h-16gb-500gb-ssd-rtx2050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC00004NKMB8
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hacker dostum selam! 👋
Yazılım için laptop seçiminde dikkat edeceğin birkaç şey var, sen de çok iyi biliyorsun ki performans, ekran kalitesi ve rahat bir klavye senin önceliklerin. Casper Excalibur G870 güzel bir laptop, ama FreedOS olduğu için işletim sistemi yüklemen gerekecek. Eğer halledebilirim diyorsan sıkıntı yok. 🚀
i5-12450H işlemci, yazılım için fazlasıyla işini görür. 16 GB RAM seni uzun süre idare eder, multitasking yaparken sırtını yere getirmez. RTX 2050 grafik kartı da işine çok aşırı yaramasa bile görsel işler ya da biraz eğlencelik oyun için gayet güzel.
Sonuç? Alınır mı? Alınır. Ama belki bir tık daha yüksek bir ekran kartı (örneğin RTX 3050) ya da daha geniş depolamalı bir model bulabilirsen, yazılım projelerinde daha uzun süre kafan rahat eder. Yine de bu seçenek, fiyat performans açısından senin ihtiyacını karşılar gibi duruyor. 🤓