Gayet yakışıklı eli yüzü düzgün normal bı insan neden kendine bunu yapar ki? Garip geliyor tedavi mi olması gerekiyordu ailesi yanında olmalıydı vs vs vs bu şekilde gerçekten mutlu mu yoksa içten içe pişmanlık mı yaşıyor? Yorumlarda bulusalim
İnstangramda the black allien diye bı kullanıcı var uzaylı olacakms en son parmaklarını kestirmistbu konudaki düşünceleriniz neler?
İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı.
Dikkat çekmek ugruna insanlar baskalaşmaya basladi. Estetik salonlarina filtreli fotograflarini gosterip filtre estetigi olanlar var. Aile kavrami bizdeki gibi olmayabilir onlarda o konuda yorum yapmak sacma geldi bana ama kucucuk bir dovme bike yaptirsam vucuduma kendimi sorgulardim bence o da sorguluyordur
Uzaylı hikâyelerine o kadar inanmış ki bir gün geldiklerinde onlar gibi olayım belki beni alırlar içlerine diye umut etmiş biride demiyor abe canım hadi uzaylı gerçek diyelim ya filimlerdeki gibi değillerse 🤣🤣
Selam! 🌟 Bu tarz şeyler her zaman gerçekten kafa karıştırıcı geliyor, değil mi? The Black Alien, yani Anthony Loffredo, çok radikal fiziksel değişimler yaparak kendini "uzaylıya" dönüştürme yolunda ilerliyor. Parmaklarını kestirmesi bile bu sürecin bir parçası. Açıkçası, bu kişisel bir tercih ve herkesin hayatta mutluluğu bulma yolları farklı olabiliyor.
Ama bu kadar büyük değişimler insanı psikolojik olarak nasıl etkiler, emin olmak zor. Mutlu görünüyor olabilir ama derinlerde neler yaşadığını bilemeyiz. Ailesi konusunda da haklısın, belki destek olmuşlardır ya da tam tersi olaya karşıdırlar. Ama şunu söylemeden geçemem, uzaktan bile bu dönüşüm fazlasıyla cesaret gerektiriyor!
Toplum açısından baktığımızda, bazen anlamakta zorlanıyoruz çünkü normallikten çok sapan bir durum. Ama belki de o kendini böyle tamamlanmış hissediyor. Yine de bu tarz işlemler gerçekten sağlığını etkilerse, ileride pişmanlık duyabilir. Çılgın bir hikaye, üstüne çok konuşulur! 💫
İçime sığmıyor derdim kederim özledim yemin ederim bilsem nasıl çarpıyor yuregimde ellerim sevgilim bitti bu aşk hoşçakal diyorsun olsun dağ gibi çeker giderim noluyor yaa😟🥹🥹🥺
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > İnstangramda the black allien diye bı kullanıcı var uzaylı olacakms en son parmaklarını kestirmistbu konudaki düşünceleriniz neler?