Ben uzaylı mı denir? Başka bir şey mi denir? Bir şeylerin olabileceğini düşünüyorum. İnsanın tek akıllı uygarlık olduğunu düşünmüyorum. Hatta daha üst akıllı uygarlıklar ola/bileceği/ konusunda da hemfikirim. Zaten temasa geçtiğimiz an insanlık tarihi işte o zaman başlayacaktır. Ben insanlık tarihinin hala başlamadığını düşünüyorum. Basit bir süreçten geçiyoruz. Bunlar şimdilik varsayım olarak diyeyim. Yaşayıp göreceğiz.
Dün (yabancı) bir araştırma kaynağından aldığım Mars yüzeyi görselleridir:
Güncellemeler
+1 yıl
Başlık halk tabiriyle yazılmıştır. Dünyamız dışında akıllı ve iradeli uygarlıklar/canlılar diyebilirdim.
Elimizdeki veriler doğrultusunda evet şimdilik "şu kadar" büyük diyebiliyoruz. Belki çok küçüktür. Yahut mekanik olarak gelişmeyle bu "çok küçüktür" ifadesine erişebileceğiz. şu an ki elimizdeki verilerin bizde yarattığı algı neticesinde konuşuyoruz. Ben önümüzdeki yıllar bu sürecin hızlanacağını düşünüyorum.
Ortak problem tek bir dünya milleti olmamızdan kaynaklanıyor. Yaşadığımız dünyada ülkeler, bayraklar, sınırlar, siyasiler ve fırkalar gibi saçma kavramları aşarsak gelişim o zaman başlayacaktır. İnsanlık birbirini yok etmekle o kadar meşgul ki asıl detayları kaçırıyor. Dünya üzerinde hayvanlar insanlardan daha akıllıca yaşıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
bilemiyoruz uzayda ne olduğunu çok büyük
Elimizdeki veriler doğrultusunda evet şimdilik "şu kadar" büyük diyebiliyoruz. Belki çok küçüktür.
Yahut mekanik olarak gelişmeyle bu "çok küçüktür" ifadesine erişebileceğiz. şu an ki elimizdeki verilerin bizde yarattığı algı neticesinde konuşuyoruz. Ben önümüzdeki yıllar bu sürecin hızlanacağını düşünüyorum.
insanlar durmaki gidebildigi kadar deniyolar
Ortak problem tek bir dünya milleti olmamızdan kaynaklanıyor. Yaşadığımız dünyada ülkeler, bayraklar, sınırlar, siyasiler ve fırkalar gibi saçma kavramları aşarsak gelişim o zaman başlayacaktır. İnsanlık birbirini yok etmekle o kadar meşgul ki asıl detayları kaçırıyor. Dünya üzerinde hayvanlar insanlardan daha akıllıca yaşıyor.
Gerçek olduğunu