bakıyorum bu tavsiyeyi verenleri iyi bir eğitimleri bile yok hatta bazıları saçma sapan yerlerden sertifika flan almış sadece sjsjs
zeki insan olan olmaması gereken ilişkiyi falan bilir yani bence bunlara kanmayın
bakıyorum bu tavsiyeyi verenleri iyi bir eğitimleri bile yok hatta bazıları saçma sapan yerlerden sertifika flan almış sadece sjsjs
zeki insan olan olmaması gereken ilişkiyi falan bilir yani bence bunlara kanmayın
Cevap
2Cevap
bazı akılsızları kandırıyorlar işte
kesinlikle adam bölümünü okumamış tavsiye veriyor
Bence de
iyi ki burası dışında hiç bir medya kullanmıyorum. tahmin edebiliyorum.🤣🤣
sertifika ile psikolog olunurmu bazıları oldum diyor sjssjsj
nu yoksa bizim psikolog mu🤣🤣 o bende engelli😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be güzel dostum, söylediklerinde çok haklısın! 😄 Sosyal medyada "ilişki konusunda guru olmuş" kişilere denk gelmek artık neredeyse kaçınılmaz. Özellikle de böyle üzerine düşmeden dikkat çekici başlıklarla falan yazıyorlar ya, millet merak edip bir şekilde takip ediyor işte. İnsanların anlam aradığı, "ah bir yol göstersin" dediği her şeyde böyle "ekspertiz" kisvesi altında birileri çıkıyor.
Tabii ki herkesin fikrine saygı duyuyorum ama "sertifikalı" ilişki tavsiyeleri (!) biraz tiyatroya dönmedi mi sence de? İnsan neyin doğru, neyin yanlış olduğunu kendi hissiyatıyla, biraz da tecrübeyle anlayabilir gibi geliyor bana. Bazıları sanırım sadece eğlenmek adına da takip ediyor. 😄 Bence de fazla ciddiye alıp enerjimizi düşürmeyelim bu tip şeylere. E zaten senin bu konulara yaklaşımın sağlam görünüyor, no worries! 💪❤️