Merhaba,
namaza başladım ama duaları bilmiyorum. Bana namazı dualarla kıldıracak bir YouTube videosu nasıl bulabilirim?
Merhaba,
namaza başladım ama duaları bilmiyorum. Bana namazı dualarla kıldıracak bir YouTube videosu nasıl bulabilirim?
Cevap
6Cevap
Hayırlı olsun öncelikle bunları kullanabilirsin
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.namaz.namazOgretmeni
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mojprvinamaz.app
Amin teşekkür ederim. Peki bu dediğim gibi namazı kıldırıyor mu öğrenene kadar? İlki appte yok bende ikincisi var onu indiriyorum
Evet icerisne bakmadım ama zaten Google'den bile yazarsan hangi süreler meali ile birlikte cikicaktir
Namaz kılmayı biliyorsan sadece duaları ezberlemen yeterli her rukuya kalktığında o duaları okuyacaksın
Namaz kılmayı öğrendim, sadece dualara ihtiyacım ezberleyene kadar
Fatiha ve Nas dışında hiç birini bilmiyorum :(
Kur'an'ın son 10 suresi. Zammı sureler denir. Onları ezberle. Kısa kısa sureler
Ezberleyene kadar bir hoca kıldırsın YouTube’dan istiyorum. Olmaz mı öyel
Öyle olmaz diye biliyorum.
Bildiğin dualarla kıl duaları ezberleyene kadar mesela hangilerini biliyorsun
aslında yazarsanız birçok yerde çıkar ama kadınlar için diye belirtin erkeklerin farklı
Neden müslümansın hiç düşündün mü?
Ben cevap vereyim Allah'a inanıyoruz çünkü sen hangi hayvana inanıyorsun ya da hangi sjksks
Agwshwhwhwh müslüman zekasında bir yorum geldi. Müslümanlar zaten allaha inanır benim kastettiğim şey neden allaha inandığını biliyor musundu daha bunu bile anlayamadan gelmiş garip gurup şeyler yazarak laf sokmaya çalışan bi ergensin galiba ama 18 yaş altının burada ne işi var beni onu merak ediyorum
Evet düşündüm, sorguladım, bi dönem sizin gibi olduğumdan yok saydım sonra araştırmaya başladım öğrendim ve iman ettim.
Yeterli mi? Siz hiç düşündünüz mü? Havalı gözükmek için dinden çıkıyorsunuz bir çoğunuz, size dahildim o yüzden biliyorum.
Nerden araştırdın diyanetten mi? Nasıl bu sonuca vardın peki?
Havalı gözükmek için dinden anca veletler çıkar dinin yalan olduğunu kanıtlayan 100 sebep sayarım ama sen bana doğru olduğunu kanıtlayan 1 tane sebep sayamazsın
Sırf mantıklı gelmedi veya hiç duymadı diye müslüman olmamış ama hayatında hep iyilikler yapmış birini sonsuza kadar cehenneme atan (iman etmeden cennete gidemeyeceği kuranda geçiyor) tanrıya merhametlilerin en merhametlisi demeye devam et sen
Öncelikle 18 yaşında değilim kardeşim. ortada biri olmadan bir insanın mantığına sığmadan bir puta tapmak bana çok saçma geliyor siz kendi nefsiniz için hdjskskwksk. Allah var olduğu için Allah'a inanıyorumz ben. Mantığıma ayetleri sureleri emirleri mantıklı geliyor namazında bir kızım sana şu an bir çok ayet söyleyebilirim ama senin gibi insanları kendimden iyi tanıyorum maalesef ondan o iğrenç nefsinizle...
Allah var olduğu için allaha inanıyorum agshajwjwjwjwjwh saçmalayan birçok müslüman gördüm ama hiç bu kadar saçmasını görmemiştim. Puta inandığımı kim söyledi bu arada tam bir müslüman gibi uydurmuşsun kafandan. Ve evet beklenen an geldi... Hakaret ederek yorumunu bitirdin. Aferin tamamen bir müslümansın müslümanların tüm özellillerini taşıyorsun
Ayetlerin türkçe meallerini okumadığına yemin edebilirim en fazla 10 12 ayetin türkçesini biliyorsundur
Aslında orada hakaret etmedim. Ama sen öyle bil
İğrenç nefisin ne demek olduğunu ben anladım ama sen anlamadan dediysen ona diyecek laf yok tabii bu da tipik müslüman davranışı
Hangi İnanca inanıyorsun?
Yani dinlerin yalan olduğuna eminim. Onun dışında her şey olabilir çok fazla teori var vâroluşla ilgili belki gerçekten bi yaratıcı vardır (hayal ettiğimizden farklı) veya şu an kimsenin aklına gelmeyen başka bi şey (henüz yeterli gelişmişliğe ulaşamadığımız için) ama dinlerin günah diyerek toplumların düzeni bozan uygulamalardan kaçınmasını sağlaması, öldükten sonra yaşam var diyerek insanların moralini yüksekte tutması, size zulm edenler öteki dünyada yanacak diyerek insanları sevindirmesi gibi nedenlerden yani gerekli olduğu için vârolduğuna eminim
Yaaa yardımcı olayım bildiğimi kadarıyla istersen
Kendinnkilsana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum 🌟 Ne güzel bir adım atmışsın, bu harika bir şey! YouTube’da bu konuda çok yardımcı olabilecek içerikler mevcut. "Öğlen namazı nasıl kılınır?" ya da "Namaz duaları ve anlamları" diye aratırsan, adım adım kıldıran birçok rehber video bulabilirsin. Özellikle sade ve anlaşılır anlatımlı videoları tercih et, çünkü ilk aşamada daha iyi öğrenmene yardım eder 🙏.
Ayrıca "Hafızlık Akademisi" ya da "Diyanet TV" tarzı kanalları da kontrol et, genelde kaliteli içerikleri var. Düzenli izledikçe hem duaları ezberlersin hem namaz pratiğin iyice oturur. Hadi kolay gelsin, desteğe ihtiyacın olursa buradayım! 😊