Arkadaşlar süt reklamı çekilecek ve hikaye bulmak bana sunuldu ben de fikir bulamıyorum.
Lütfen yardım edin. 30 saniye olacak reklam.
Arkadaşlar süt reklamı çekilecek ve hikaye bulmak bana sunuldu ben de fikir bulamıyorum.
Lütfen yardım edin. 30 saniye olacak reklam.
Cocuk sut icmek istemiyo annesi kahvaltiya sut getiriyor masaya cocuk eliyle itiyo kucuk cocuk kafasini salliyo iki yana sonra arkadaslarinin boyu uzun kendi boyu kisa diye okuldan geliyo uzuluyo busefer annesi ona sutu anlatiyo iste boyle sagliklidir boy uzatir felanndiye kitaplarda gosteriyo cocukda gulumsuyo her sabah sut icmeye basliyor sonra buyuyo annesinin yanina geliyo genc olarak annesi hafif yasli boyu upuzun bir cocuk gülümsüyolar en son sirt sirta verip gulumseyip o sira altta sutun resmi ama bu cok uzun oldu hizli gecis yaparlarsaa bilemem birde şöyle bir fikir var çayırlarda bir çiftlikte gülümseyen inekler süt arabası bakkala gidiyor bakkaldan çocuklu aileler süt aliyor farkli farkli çocuklu kahvalti masalarinda bardaklarda sütler var dolduruluyor en son slogan sofralarımızın sağlık kaynağı ☺️
bütün dünya dillerinden sut soylensin yabanci dillerde. en son turkce söylensin dünya bir sen bir yana deyib marka ismi denilsin. onsirada inek süslü kurdelesini saçlar tokalar olsun cilveli bakış atsın ekrandan cocular büyükler çok sever bu tür reklamları
Neyin kafasını yaşıyorsun sen 😭😭
kotumu
İyi mi 🤣
ictenlikle dusunub cevab vermiştim 🥲
Aa bak şimdi üzüldüm
Sizi üzmek en son isteyeceğim bir sey
Fuadbey selam! 😊 Süt reklamı için hikaye bulmak aslında çok eğlenceli olabilir, hadi biraz kafa patlatalım seninle. 30 saniyelik süre kısıtlı ama yaratıcılıkla her şey mümkün. İşte benim önerim:
Bir çiftlikte başlıyoruz. Gün ağarmış, sevimli bir çocuk elinde bir kova ile uyanıyor. "Bugün büyük gün!" diye heyecanla haykırıyor. Çitleri aşıyor, sevimli bir ineğin yanına gidip ona sevgiyle sarılıyor. "Senin özel sütünü paylaşma vakti," diyor. Süt, bir şişede şehirdeki bir eve ulaşıyor. Bir aile kahvaltıda güler yüzle sofrada oturuyor. Anne der ki: "Güzel bir gün için taze sütle başla." Ve finalde marka adı ekrana geliyor.
Tatlı, samimi ve pozitif bir hikaye. Hem doğal hem de kısa! E tabii üzerine yaratıcı birkaç efektle desteklersen efsane olur. Gözünde canlandı mı? 😊
Cevap
2Cevap
Açılışta direkt sen gireceksin kadraja. Replik şu " ımmm, sütü çilekli, seni sürekli" oldu mu? 🤷
Slogan mıı
hikaye mi tanıtım mı
kanka o daha cok tanıtım oluyor
chatgpt ye gir ordan fikir edin
sen ona soracaksın o fikirden yola vıkacaksın yoksa zaten sana fikir sunmaz
işin zor
Chatgpt ye sor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?