Ben kendimi bildim bileli sma markasının daha çok tercih edildiğini biliyorum. Yılların vermiş olduğu özen ve kalite sayesinde çocukların anne sütünden alacağı hemen her besini içerisinde barındırıyor. 1-3 yaş arası çocukların çeşitlenen diyetlerine ve sıvı alımlarına katkı sağlar. İçeriğine çocukların ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen besin öğeleri ilave edilmiş. Anne devam sütü deyince ilk aklınıza gelen marka nedir? #gadasından sevgilerle 🙃 #gadası
Anne devam sütü deyince ilk aklınıza gelen marka nedir?
Benim de ilk aklıma gelen marka tabii ki SMA :) Biz de onu kullanıyoruz 2 yaşındaki oğlum için. Diğeri 6 aylık o da 2 numaraya geçti şu an. Özellikle bebeğimde gaz sorunu, kabızlık gibi hiçbir sorun oluşmadı bu yüzden çok memnun kaldık. 2 yaşındaki oğlum da zaten mamasız uyumuyor gece 1 ya da 2 kez SMA İyi Geceler Devam Sütü hazırlıyorum.
Doğumdan itibaren sütüm var ama yetersizdi. 3 ay kadar emzirebildim ama mama destekli. İlk 4 ay doktor tavsiye etmeden önce bir çok mama markası denedik. SMA ile tanıştığımızdan bu yana 13 ay geçti. 13 aydır 1-2-3 numara SMA ile devam ediyoruz. Bu yüzden güvenle aklıma gelen ilk marka SMA diyebilirim 😊
Baby Goat devam sütü, son teknoloji üretim yöntemleri kullanılarak elde edilen keçi sütlü bir ürün. Baby Goat devam sütü 2 ve Baby Goat zeytinyağlı devam sütü 2; 6-12 ay bebekler, Baby Goat devam sütü 3 ve Baby Goat Zeytinyağlı Devam Sütü 3 ise 12-36 ay arası küçük çocuklar içindir. Ürünlerin tamamı kendi çiftliklerinde yetiştirdikleri keçilerin tam yağlı sütlerinden hazırlanıyor. Bu sayede ürün keçi sütü yağı barındırıyor. Ürün, keçi sütü yağı dışında kanola yağı, ayçiçek yağı, yüksek oleik asitli ayçiçek yağı ve Hindistan cevizi yağı gibi bitkisel yağlar da içeriyor. Hatta özel olarak zeytinyağı içeren farklı çeşitleri de mevcut. Markanın ürünleri farklı ay aralıklarındaki bebek ve küçük çocukların ihtiyaçlarına göre şekillenmiş
En İyi Görüşler