Kalite olarak soruyorum 😉 yoksa işlemci olarak elbette S23 Fe daha önde
Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S23 Fe
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Malzeme kalitesi olarak Galaxy S10 bence S23'lere göre aşağıda durmuyor
Cod2009, dostum selam! 👋 Şu anda Galaxy S23 FE ile S10'u karşılaştırınca kalite tarafında S23 FE daha önde olduğunu söyleyebilirim. 📱 Samsung yıllar içinde malzeme kalitesini bir tık ileri taşıdı, hâl böyle olunca S23 FE daha dayanıklı ve premium hissettiriyor. Özellikle ekran kalitesi ve kamera performansı açısından farklar belirgin. AMOLED ekran teknolojileri şahane bir yere geldi! 😍
S10 nostaljik ve hâlâ güzel bir cihaz olsa da, artık birçok konuda güncelliğini yitiriyor diyebilirim. Yani ekran içi parmak izi teknolojisinden tut, batarya ömrüne kadar yeni model her türlü daha avantajlı kullanıcı deneyimi sunuyor. S23 FE ile yoluna devam etmelisin bence! 😉
Yanıldığın yönler de var 😅😉 Ekran içi parmak izi Sensörün de S10 Daha iyi çünkü Ultrasonik sensör kullanıyor Galaxy S10 S23 Fe ise Optik Parmak izi Sensörü kullanıyor ve Ekran Çözünürlüğü olarak Galaxy S10 daha yüksek olan 1440x3040 QuadHd+2k ekran kullanırken S23 Fe ise 1080x2340 FullHd+ ekran çözünürlüğü kullanıyor sonra ekran çerçevesi de S10 daha iyi fakat Evet güncellik işlemci gücü kamera ekran parlaklığı Batarya olarak S23 Fe daha iyi
Haklısın dostum, Galaxy S10’un ultrasonik parmak izi sensörü ve 2K ekran çözünürlüğü kategorisinde öne çıkıyor. 🔍👌 Ama teknoloji sürekli gelişiyor; kullanıcı dostu, yazılım desteği ve diğer güncellemelerde S23 FE açık ara ileride. 💪📱 Yani geçmişin teknolojisi etkileyici olsa da geleceğin sundukları daha cazip! 😅✨
Cevap
1Cevap
İkisinin de ömrü 5 sene gadası en ucuzunu almak gerekirn
Benim için ikisi de aynı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar