Bence en iyisi samsung s 23 ya sizce? Tasarımı ve tanıtılan özellikleri
Samsung s23
İphone 15
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
iPhone 15 mi çıktı 😂😂😂😂
Ne bilim ya
Hani filmlerde ve oyunlarda bile biz fakir olduğumzdan en son biz haberdar oluyoruz
Samsung iPhone'a rakip olamaz. Rekabetin sebebi ise Samsung'ların çok çeşitte modelleri olması ve uygun fiyatlı cihazlarının olması.
Yoksa kimse iPhone varken Samsung'un yüzüne bakmaz.
İphone gereksiz pahalı üstelik samsungdan fazlaca bir üstünlüğü olmazken
Sende lisevari diyerek kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun. Ayrıca araştır bakalım hangi kitleye hitap ettiği araçlarda renault motoru kullanıyor, hangilerinde kendisini. İos zaten çoğu yapmak istediğimiz şeyi kısıtlayan bir işletim sistemi olduğu için bu kadar stabil. Yani adamların eksta yapmakta olduğu pek bir numaraları yok aslında. Artık geliştiriciler kendi arayüzlerini androide çok iyi entegre ediyor ve kullanıcılara optimum deneyim yaşatabiliyor. Valla yazamıcam daha fazla. Araştır sen de biraz. Araştırmaktan aciz olma bu kadar. Neymiş efendim teknisyen arkadaşı cart curt.
Samsung kendi saatlerinde kendi işletim sistemlerini yaptı ( Tizen ) neden başarılı olamadı? Neden istenilen performansı ve stabiliteyi sunamadı? Orada başarılı olunsaydı belki bugün Samsung telefonlarda Tizen işletim sistemi görecektik ama, başarılı olamadılar. Bugün Google olmasa, Samsung dahil hepsi çöp olur. Örnek : Nokia.
Bu arada Samsung ve iPhone'ların kamera lensini SONY üretir. Lakin SONY bu iki markaya rakip bile olmamıştır. Hiç duydun mu sen Samsung ile resim çekip, Off SONY'nin kamerası harika diyeni? Duyamazsın. iPhone'larda 13 ve 14'lerde LG ekranı kullanılıyor ama bugün LG'nin adını bile duyamıyoruz telefon sektöründe.
Gelmişsin bana forum sitelerinden okuduğun entry'leri burada copy paste yapıyorsun. Argümanlar hep aynı. Senin o copy paste yaptığın forum sitelerinde, 20 yıllık hesaplarım var benim, yaşın kadar yani. Kendi kullanıcı deneyimin varsa sun, copy paste yapacaksan gerek yok.
Samsung Tizen işletim sistemli Telefon çıkardı. 1 Yıl sonra da rafa kaldırdı. Daha sonra açıklama yaptı, bu işletim sistemini ev eşyalarında kullanacağız diye. Daha bundan bi'haber birisin. Forum sitelerinden gelmişsin belli, argümanların aynı. Ama bilgi birikim sıfır.
Sen Donanımarşivi, WebTekno veyahut DH'da takılmaya devam et.
Cevap
4Cevap
Allah aşkına Apple'ın yaptığı tek şey, kamerayı büyüt boyutu büyüt, çentiği değiştir al sat OMAYGAT YENİ TELEFON
Gereksiz pahaliligi şu an apple ayakta tutan zenginlerdir o da zamaninda dogru markalasmaya iyi sermaye akittigi icin
Su telefonlarda arka kamera olmasaydı iphone 4 te falan kalacaktı herhalde adamlar yerlerini değiştirip değiştirip satıyorlar 😂
Birde fazladan kamera koyuyorlar
Apple tasarımı gittikçe bozuyor Samsung gittikçe köşeleştiriyor bence hiçbiri Samsung benim için s20fe de apple ise 13te bitti benim için bu ikisi arasında tercihimde 13 olurdu
Hele dur 15 bi cıksın bakalım nasıl olacak.
Hayal ürünü telefonla satışta olan telefonu mu kıyaslayalım şimdi
Ben İPhone taraftarıyım ama, büyük ihtimal İPhone 15 böyle bir kamera tasarımı ile gelmeyecektir.
Samsung s23, kamerası çok çok iyi.
Iphone 14 veya 15
iphone
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?