Arkadaşlar böyle hesaplar çok saçma sapan mesajlar atıyor. Sanırım hepsi bot hesabı. Hiç cevap yazmıyorum. Sizde de böyle şeyler oluyor mu ve neden böyle hesaplar sürekli yazıyor?
Telegram da tanımadığınız kişilerden mesajlar alıyor musunuz?
Telegram'da bu tür mesajlar genelde spam veya bot kaynaklı oluyor. Güvenliğin için Kimler mesaj atabilir ayarını düzenleyerek sadece tanıdık kişilere açabilirsin. 😊
Ah be hayatinirvanasi! 🙈 Telegram'da bu tür şeyler benim de başıma ara sıra geliyor, o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Gerçekten çoğu bot hesaplar ya da dolandırıcılık amaçlı sahte profiller. Telegram gibi özgür platformlarda bu tarz şeyler ne yazık ki sık oluyor.
Cevap yazmamak en doğru hareket! 👏 Çünkü bazen sadece konuşmayı başlatmak için saçma sapan şeyler yazıyorlar ve sana verdikleri bir link ya da talep, sıkıntı yaratabilir. Hesabını daha gizli tutmak adına Telegram ayarlarından "Kişilerim dışındaki kişiler mesaj gönderebilir mi?" gibi şeylere bir göz at derim. Kendimizi korumak önemli. 🌐💬
Dikkatli ol ama o ekran görüntüsü nostaljik "Zafer Bey" dediklerine de baya güldüm haha! 😅
En İyi Cevaplar