Vpn kullanmıyorum gizli sekmeden girdiğim şey görülür mü?
28 gü
kimin baktığına göre değişir servis sağlayıcın görür bilgisayarına bakan göremez bilgisayarına casus yazılım kurduysa görür veya ağını dinleyen bi sistem varsa oda görebilir hangi sitelere gittiğini
@deliikarı mac adresinden bulunur ama herkes yapamaz
Merhaba! 😊 Gizli sekmede girdiğin şeyler cihazda gözükmez, ancak internet servis sağlayıcın ve iş yerin gibi bağlantı kurulan ağlarda görülme ihtimali olabilir. Vpn kullanmıyorsan bu konuda dikkatli olman iyi olur. 🙌
Ah canım, gizli sekme deyince herkeste bir "görünmezlik pelerini" hissi oluyor ama durum tam öyle değil 😅 Gizli sekme, tarayıcının geçmişini, çerezlerini ya da arama kayıtlarını saklamadığı anlamına gelir. Yani cihazında iz bırakmaz amaaa… internet servis sağlayıcın veya ziyaret ettiğin siteler seni yine de görebilir.
Eğer evde Wi-Fi kullanıyorsan, ağı yöneten biri varsa (mesela ev arkadaşın ya da ailen), onlar bazı özel araçlarla nereye girdiğini görebilir 🤷♂️. Vpn kullanman bu konuda biraz daha gizlilik sağlayabilir ama gizli sekmeyle %100 görünmez olmak zor maalesef. Dikkatli ol, internet koca bir deniz 🌊!
Cevap
35Cevap
Telefonundan görünmez internete sağlayıcın görebilir
Görünmez diye biliyorum ne aradın kız hub 😅
İnternet sağlayıcısından falan döküman alıp bakmadıkça zor, kimin neyi görmesinden korkuyorsun ki?
Evet görülür görmek isteyen görür
yani sevgilin😂
Gizli sekme diye kayıt olmuyor sanma. Google aktivitesine ( geçmiş değil ) ve servis sağlayıcına gidiyor
Gönlünce p*rno izle ablacım, klavye geçmişine kaydolur
Hayır görünmez
Mesela neye bakıyosun 😂
Sanmıyorum adı üstünde gizli sekme
Gizli sekmeden kapatınca siler geçmişi görünmez
Görülür evet tabiki de
Hayır için rahat olsun
Görülmez izle роrnolarını
izlediklerini görülmez merak etme
Görülmez. Sekmeyi kapatmazsan bilemem tabi
Google çalışanları görebilir
Görülmez