Etiket serbesttir, korkmayın cesaretli olun ve etiket yapın : ))
Size gizemli gelen merak ettiğiniz tanışmak istediğiniz birisi var mı?

Etiket serbesttir, korkmayın cesaretli olun ve etiket yapın : ))
Size gizemli gelen merak ettiğiniz tanışmak istediğiniz birisi var mı?

Yorumları okudum da bir arkadaş dışında kimsenin olmamış, sanırım herkes suali aşk meşk babında düşündü, etiket yapmak hususunda da pek cesaretli değiliz sanırım. Ben siteye üye olurken sessiz sakin, kendi halimde, kendi istiridyemde, kozamda, kimseye değmeden buralarda takılmayı düşünüyordum lakin hiç öyle olmadı, benim bile esrarengiz bulduğum üyeler oldu lakin etiket yapmayacağım yanlış anlaşılır diye, hem o üyeye o gözle bakmıyorum, soruları muazzamdır kendisinin lakin nadiren soru sorar, bir de profili kapalı, istek göndersem kabul eder mi acaba, bence kabul eder, hatta kendisi de istek gönderir lakin tabii ki sıfır takip ve takipçiyle devamke, pek buralarda yok gibi, esrarengiz birisi lakin esrarengiz olmak için de çırpınmıyor, zaten onu esrarengiz yapan da böyle olması, keşke profili kapalı olmasaydı. Sonra Hanımefendi üyeler de var, birisi soru sorarken detay kısmını uzun tutuyor, benim gibi, o da cümlenin sonuna iki nokta koyuyor benim gibi, bir üye daha var, başka nicklerle geldi ve ben hep kim olduğunu bildim, onu da merak ediyorum, içten içe yakın görüyorum bazı insanları kendime, bazen kendimle alakası olmayan üyeleri bile yakın gördüğüm oluyor kendime. Gözüme çarpan, yüreğime değen üyeler oluyor, olmuyor değil, merak edip burcuna kadar baktığım üyeler var, soru sorduğunda ya da görüş paylaştığında yüreğimi şenlendiren üyeler var, acaba nerde diye dört gözle beklediğim üyeler var, hepsi ben de kalsın.
Sende kalsın bakalım : ))
Ben de kalsın, ilelebet :))
Evet var Merak ettiklerim düşünce tarzını hayata bakış açısını ve yorumlarını okuyunca kendime yakın bulduğum insanlar şöyle söyleyeyim soruyu görünce böyle bir soruyu kim sorabilir diye merak ettim birkaç üye var çok zeki diye tabir ettiğim kişi çok komik diye söylediğim insanlar ama burada insanlar çok yanlış anlıyorlar oyuzdenn etiket yapamam
Gizem hiç sevmem, bir insan gizemliyse değil dikkatimi çekmek konuşmaya bile tenezüll etmem, güven duygusu gelmiyor bana. Ya kimin kendini nasıl gösterdiğinin benim için gram önemi yok benim için. Bazen kötü bildiklerimizi iyi çıkıyor, iyi bildiklerimiz kötü. Vitrine çokta inanmamak lazım,
Gizemli bir kadın kaldı mı sitede? En gizemsizin bile 3/5 flörtü var :)) hani bu ulaşılmaz görünen kimseyle konuşmadığını iddia eden, ilk adımı asla atmam diyenler var ya gizemli takılanlar en çok onları merak ediyorum kendinizi nasıl inandırdınız bu yalana 😀
hani bu ulaşılmaz görünen kimseyle konuşmadığını iddia eden, ilk adımı asla atmam diyenler var ya
Bu konuya hiç girmeyelim işin içinden çıkamayız 😂
Cevap
3Cevap
Ahahahha hala bu sorular hala bu sorular Akıllanmadınız demi dkflslf
Akıllanmadık, senin aklın hepimize yeter 😂
Est
İlgimi çeken ve tanışmak istediğim kimse yok.
Olursa zaten ben kendisine yeşil ışığı çakarım o anlar burada etiket etmeye gerek yok 😃
Yok ya nasılsa ne oldukları çıkıyor ortaya en sonunda 😂
Bu sitede gizemli biri mi sjsjjdjdd
Yok yoook
Gizemli bulduğum biri yok. Bu soru popüler soru olacak.
@27esmerimmm😅
Yok herkes evli mutsuz sevgilili 😂😂😂
İlgimi çeken yok
Gizemli gördüğüm engellemiş beni gerek yok etikete
Sıfır.. kimse yok
Var evet
Etiket 🤔
Kulağıma söyle 😂
İnsan arkadaşının tipini görmez mi 😂
Alla alla 😂
Var sen
Sen de oldukça gizemlisin 😂