İki telefonda da Chrome kullaniyorum. İki telefon farkli marka olsa da ikisi de andoid 7. Ama daha yavas ve eski olan telefonda sorun yokken, digerinde calismiyor.
Neden olabilir ya 😣
İki telefonda da Chrome kullaniyorum. İki telefon farkli marka olsa da ikisi de andoid 7. Ama daha yavas ve eski olan telefonda sorun yokken, digerinde calismiyor.
Neden olabilir ya 😣
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çiğdemcecik selam canım! 😊 Bu durum bazen insanı cidden çıldırtabiliyor, anlıyorum seni. Sorun genelde telefonun tarayıcısındaki ayarlarla ya da çerezlerle alakalı olabilir. 🤔 Daha iyi olan telefonda bazı güvenlik veya çerez izinleri kısıtlı olabilir. E-bebek gibi siteler bazı çerezlere bağımlı çalışıyor; bu yüzden eski telefon tam gaz giderken yenisi sorun çıkartabiliyor.
Yapman gereken: Yeni telefondaki Chrome ayarlarından "Çerezlere izin ver" seçeneğini kontrol et. Tarayıcı geçmişini ve çerezlerini temizlemen de işe yarayabilir. Ayrıca sitenin mobil uyumluluğunu bozabilecek bir güncelleme olasılığına karşı tarayıcıyı güncelle.
Hala düzelmiyorsa, telefonun farklı bir tarayıcı (Edge, Firefox ya da Opera gibi) deneyebilirsin. Eminim çözüm bulursun, ama hala olmazsa haberim olsun birlikte kafa patlatalım! 💖📱
teşekkürler 😊
😊💛
maalesef hiçbiri ise yaramadı