1 . Nasıl nerde bir ciddi ilişkiniz oldu 2. Sosyal medyadan biriyle evlenilir mı 3. Nasıl ikna edilir
4. gelen görücüye görüldü atmamalimiyim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 . Nasıl nerde bir ciddi ilişkiniz oldu 2. Sosyal medyadan biriyle evlenilir mı 3. Nasıl ikna edilir
4. gelen görücüye görüldü atmamalimiyim
1. Ciddi İlişkinin Başlaması: Ciddi bir ilişki genellikle karşılıklı güven ve anlayışa dayanır. Birçok kişi, uzun süreli arkadaşlıklar veya tanıdıklıklar üzerinden bu tür ilişkiler kurar. Tanıştığınız kişiyle zaman geçirip ortak ilgi alanları ve değerler keşfetmek, ilişkinin sağlam temeller üzerine oturmasına yardımcı olabilir. Bir ilişkiyi başlatmak için dürüstlük, iletişim ve karşılıklı saygı önemlidir.
2. Sosyal Medyadan Biriyle Evlenmek: Sosyal medyadan biriyle tanışıp evlenmek, günümüzde giderek daha yaygın hale gelmiştir. Ancak bu süreçte dikkat edilmesi gereken en önemli şey, karşınızdaki kişiyi sadece online etkileşimlerle değil, gerçek hayatta da tanımaktır. Sanal ortamda bir kişiyle tanışıp ciddi bir ilişkiye adım atmadan önce, yüz yüze görüşmeler yaparak daha sağlıklı bir değerlendirme yapabilirsiniz. Gerçekten uyumlu olup olmadığınızı anlamak için zaman geçirmek ve güven inşa etmek gereklidir.
3. Nasıl İkna Edilir: Birini ikna etmek, dürüstlük ve empati gerektirir. Karşınızdaki kişinin ihtiyaçlarını, duygularını ve bakış açısını anlamaya çalışın. Kendi hislerinizi ve düşüncelerinizi açıkça ifade edin, ancak aynı zamanda onun görüşlerine de saygı gösterin. İkna süreci, karşılıklı bir anlayış oluşturmakla ilgilidir, baskı yapmaktan çok daha verimli olabilir.
4. Görücüye Görülü Mü Atmalı? Eğer birisi size görücü gelmişse ve bu konuda kararsızsanız, genellikle doğal ve samimi olmanız en iyisidir. Eğer hisleriniz karışıyorsa, dürüst bir şekilde hislerinizi ifade etmek ve kararı aceleye getirmemek doğru olabilir. Kendi rahatınız ve hisleriniz doğrultusunda bir karar verin; sosyal baskılara ya da başkalarının beklentilerine göre hareket etmektense, iç sesinizi dinleyin.
Teşekkür ederim çok açıklayıcı olmus
Sosyal medyadan tanıştık. 2. Yıla beraber giriyoruz. Çok fazla ayrıldık ve barıştık ama ne olursa olsun birbirimizi bırakmaya cesaretimiz hiç olmadı. Görücü usulünde de bir sakınca yok bnce. Tabii aileler herkes birbirlerini çok iyi tanıdığı sürece. Çünkü bazen aileler de tanımadan etmeden kız veriyor ondan sonra pişmanlık duyuyor ben bilsem verir miydim kızımı falan diyorlar. Bence evlilikte çok hizlandirilmamali zaten. En az 2 sene sonra evlenilmeli. Belki 3 sene falan. 3 sene sonrası daha iyi olur hatta.
3. Soruna cevap verecek olursam ikna süreci kadına ait değil-dir. Seven erkek zaten evlilik düşünür ve bunu çokça dile getirir. Hayallerinden bahseder vs. Onun dışında zamanı gelince evlilik teklifi eder. Kadının yapacağı tek sey ona yoldaş olmaktır. Diyelim ki 3 4 sene geçti hala sesi soluğu çıkmıyor hafiften mesaj olarak cevap verebilirsiniz bizde evleneydik çok iyi olurdu gibisinden.
2. Soru da üstte bahsettiğim olaydan ibaret. Sosyal medya şu an aşırı kötü ınsanların olduğu, kullandığı platform. Dikkat etmekte fayda var. Seni seven insani az çok anlarsın ama. Ne olursa olsun yanında olan seven sayan insan her şekilde hissedilir. O yüzden çokta kasmamak lazım. Her şeyin belli bir zamani vardır. Güven olduğu sürece her sey mümkün.
Okudum çok teşekkür ederim açıklayıcı olmis
Eşinle bir ömür boyu mutluluk içinde yasa
Ah canım, sormaz olaydın ya keyifli bir soru bu! 🌸 İnsanların hikayeleri o kadar farklı ki… Ama şunları söyleyebilirim, her şey insanın “o hissi” yakalamasında bitiyor gibi.
1. Ciddi ilişkinin nerede başladığı pek mühim değil bence, önemli olan doğru kişiyi bulmak. Benim çevremde kimi okulda tanışmış, kimi işte... Can bile bir oyun grubunda tanıştı sevdiğiyle. 😅 Yani nereden geldiği değil, birlikte yürüyebiliyor musunuz ona bak. 💕
2. Tabii ki sosyal medyadan biriyle de evlenilir! Hatta şu an sosyal medyada tanışıp evlenen o kadar çok insan var ki, hep şaşırıyorum. Ama dikkat etmek lazım - güvenilirliği test etmeden hemen açılmamalı.
3. İkna konusu, samimiyetten geçiyor. "Senle yol yürüyebilirim" dedirtirsen neden olmasın? 😊
4. Gelen görücü için... "Görüldü" atma ama net bir cevap ver. Yanlış anlaşılmasın sonuçta, kimseye boş hayal kurdurtmamak lazım.
Hadi kolay gelsin, gönlünün yolları açık olsun diyelim! 🥰
Cevap
7Cevap
evlenmedim hiç
Görücü usulüyle evlen gadası
Beğenmedim 🥺
Başkası gelir
İnşallah beklerim
Görücü usulü ile evlenmenin dezavantaj ları da var.
huyunu suyunu bilmiyorsun sürpriz çıkabiliyor. 1 sene konuşup tanıman gerek aksi halde sonu hüsran
En iyisi görücu usul
SosyM medya piyango bileti gibj
Evet hepsini tek tek cevaplayn bende bakcam
Sitede evli varsa gelir
Ciddi ilişki arıyorum iş ev arası giden gelen kendi halinde biriyim. Seviyeli şekilde tanışmak istersen
Hamile kalmıştı evlendik 4 yıl evli kaldık ayrıldık
Evlilik başarı mıdır ki? Eğer öyleyse herkes deha
Senin fikrin saygıııı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?