Etrafımdaki herkes bir bir boşanıyor buna ben de dahil evli insan sayısı git gide azalıyor. Evliliğiniz mecburiyetten mi yoksa güzel olduğu için mi devam ediyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBirincisi erken yaşta (21-29) evlilik tamamen hatadır. Bir flört ile 3 sene ve daha fazlası birlikte oluyorsanız ve onunla evleniyorsanız Yüksel ihtimal mutsuz oluyorsunuz. Çünkü evlenmeden önce sana yaşatacağı tüm heyecanı yaşatıyor, hangi olaylara ne tepki vereceğini biliyorsun huyunu suyunu biliyorsun kısacası sana heyecan vereceği bişey kalmıyor. Bir de en kötüsü Sırf onca yıl birlikte olduğun için sevmesende evleniyorsan hayatın bitiyor. İçinin sevmediği biriyle yaşıyorsun sonra diyorsun ki; bir çocuk yapayım belki bişeyler değişir sonra bakıyorsun değişen gram bişey yok …
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsanlar birbirlerini tanımadan aynı çatı altında yaşamaya başkoyuyorlar, sonra da anlaşamadıklarını gördüklerinde sırf toplumdan ve ailelerden tepki almamak için mutsuz evliliklerini sürdürme yolunda gidiyorlardı. Şimdi sosyal medyanın yayılması ve insanların bireysel olarak kendilerini daha rahat gösterebilmeleri sayesinde böyle bir mecburiyetlerinin olmadıklarını görüp evliliklerini bitiriyorlar.
00 Yorumla
Bekarım. Ama evli olup değer vermek. Bazen alttan almak. Sıkıntılarında yanında olmak istediğim bir evlilik isterdim. İnşallah sizlerin de sıkıntıları gider.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
38Cevap
+1 yılİnsanlar evliliklerinden ilk günki aşkın, heyecanının devam etmesini bekliyorlar, o eve gelince tekrar kalbim çarpsın, ellerinde çikolatalarla hediyelerle gelsin, sürekli beni ne kadar çok sevdiğini söylesin, göklere çıkarsın…
ÖYLE BİR DÜNYA YOK ARKADAŞLAR.. çoğu evlilik bunlar kaybolunca “monotonluk” nedeni altında bitiyor. Bu sefer kavgalar kırıcı konuşmalar başlıyor..
Bunu bir kenara bırakalım evlilikten bize kalan sevgidir, saygıdır, bağlılıktır, her an aşık gözlerle bakmak değil olmayınca özlemek, yokluğunu buram buram hissetmektir..
Çok ciddi nedenler olmadığı sürece (aileler, ekonomi, yalan, aldatma, şiddet) geri kalan nedenler boş arkadaşlar yapmayın, aradığınız yeni heyecanlar, belki de gönlünüzü kaptırdığınız hayatınıza girecek o sıradaki kişiyle de aynı şeyleri yaşayacaksınız, evlilik budur 50 yıllık aşıklar lafı külliyen yalandır önce kabullenelim30 Yorumla
+1 yılHenüz bekarım ama evlendiğimde karşılıklı fedakarlık yaşayabileceğim Bazen ben onu bazen o beni alttan alacak Ve benim zor günümde yanımda olacak bir insan olmasını isterim
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ne olacak bir gazla evleniyor herkes. Sevgililik dönemi gibi geçeceğini düşünüyor sonra acı gerçekle yüzleşiyorlar
03 Yorumla
Soran+1 yılBazı insanlar gerçek yüzünü saklıyor eskiler derler ya köprüyü geçene kadar ayıya dayı deme mevzusu 😑
- +1 yıl
Aynen öyle bir de aynı evde olmak işleri değiştirir. sevgili döneminde sinirlendiğinde tepkisini gizleyebilir ama ev ortamında farklı olur birde elde etmişlik rahatlığı var. Bu biraz şeye benzer hani yeni ayakkabı alırsın ilk günler nispeten özen gösterirsin sonra alışınca ohoo çamur çamur gezersin 😂😂
Soran+1 yılKesinlikle güzel benzetme 🤭
+1 yılGüzel ve saygılı bir ilişkimiz var olumsuz birsey yaşamıyorum. o kişilerin boşanma sebepleri için kötü giden birseyler vardır sebepsizce olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılZaten b*k gibiydi, karım aldatınca bitirdim. İki güzel kızımı onun beceremediği anneliğe bırakamadığım için gereğinden uzun sürdü.
00 Yorumla Herkes evleniyor, aileler dayatıyor diye sorgulamadan koyun gibi evlendikleri için yavrum. Buna sen de dahilsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIki tarafta da saygı sevgi kalmayınca ve iki tarafinda birbirini anlamayacak duruma gelmesi gibi birçok neden olabilir. Sonucunda da boşanma oluyor. Sen evli misin bekar mi
09 Yorumla
Soran+1 yılArtık bekarım 4 sene oldu evleneli ve artık gerçekten sabır bittiği yerde işler çirkinleşmeden ve çocuk da olmadan bitmedi en uygun olandı...
Cevap sahibi+1 yılYeni mi boşaldiniz peki bosalma sebebiniz neydi
Soran+1 yılSorumsuzluk, ailesi vs
Cevap sahibi+1 yılSeverek mi evlendiniz yoksa görücü usulü falan miydi.
Soran+1 yılSeverek evlendik
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun diyeyim. Severek evlenip sonrasında bunlar olunca insan ayrı bir üzülüyor
Soran+1 yılTabii bunlar olacaktı bunlar yaşanacaktı madem niye o yüzünü başında göstermedin diye de soruyor insan ama artık ben üzülmüyorum 😇
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlamazsaniz evlenmeden önce nasıldiniz peki. Aranızda birseyler oluyor muydu birbirinize karşı nasildiniz
Soran+1 yılAslında evlilikte bile iyiydik biz herkes bizi parmakla gösterirdi nasıl da mutlulular diye 🙃 Ama hepsi benim sabrımla olan bir durumdu maalesef...
Boşanamayanlar da sürekli birbirlerine giriyorlar. O daha fena.
011 Yorumla
Soran+1 yılFena çok fena bizim birbirimize girme durumları çok olmadı hep sabrettim sustum ne biliyim konuşarak anlaşmaya çalıştım 2 sene önce bir kez daha ayrılma eşiğine geldik affettim sözler verildi yeminler edildi tekrar aynı durumlar yaşandı baktım olmuyor dedim sen yoluna ben yoluma başka yol yok aynı yolda ilerleyemiyoruz.
Soran+1 yılEfsanee 😂 Benim de emin olduğum şeyler var ama ilki boşanmam 😂
Soran+1 yılİlki dediysem ondan önce de oldu ama hiçbiri bunun yerini tutamaz 🤭
Soran+1 yılBoşanma kararından sonraki aldığım kararlar bambaşka bir dünya o yüzden pek açıklamak istemiyorum 🙃
Soran+1 yılPekiiii 🙃
Soran+1 yılSize deee 👋👋
Gizli Üye(36-45)+1 yılMecburiyetten demeyelim de alışkanlık diyelim, kurulu düzen diyelim, hep kötü gün olmuyor arada iyi gün olduğu da oluyor diyelim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılBende boşandım ve bu ülkede evlilik düşünmüyorum Çünkü her şey çok çabuk yaşanıyor Güvensizlik hat saffahada
00 Yorumla Hiç eğlenmedim bu gidişle de zor evlenirim o yüzden soru benim için etkisiz eleman gibi :D
00 Yorumla
+1 yılGüzel olduğu için devam ediyoruz. Şimdi diceksin ki güzelse bu sitede ne işin var, bozuk olan benim
010 Yorumla- +1 yıl
Karın adına üzüldüm umarım bunun farkına varır hayatına düzgün biri ile devam eder
- +1 yıl
@Galaksimioluştur niye kimseye yavşadığımı gördün mü de böyle ahkam kesiyorsun Kezban seni?
- +1 yıl
Konuşma tarzın ve siteyi kullanman yeterli İnş yakalanırsın karın seni boşar 😂😂
- +1 yıl
@Galaksimioluştur :) sen kendini avut, dm kutum bile kapalı kimse yazamıyor anca kıskançlık edin evde kalmış kadınlar grubu sizi
- +1 yıl
Haha karın seni boşayıp paranı yerken hatırlarsın kendi seviyesizligini kıskançlık mı sanıyorsun
- +1 yıl
@Galaksimioluştur sen bekarsın dimi? Bekar bi arkadaş var istersen tanıştırayım sizi
- +1 yıl
Yok kalsın teşekkürler ucundan döndüm Bi süre evlenmem
- +1 yıl
@Galaksimioluştur nişan mı attın?
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
@Galaksimioluştur yol yakınken döndüysen iyin
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
m +1 yılBekar hiç evlenmemiş yakışıklı varsa beni bulsun... Derrrrmişim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNafaka olduğu için devam ediyor yoksa 1 dk düşünmem
21 Yorumla- +1 yıl
Çoğu erkek karısı aldatsa bile nafaka olduğu için boşanmıyor bence
Gizli Üye(18-24)+1 yılben evliligimde güzel olan hic bir sey yasamadim desem yeridir onunla gecirdigim saniyelerime uzuluyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü ilgi tutkulu olmuyor o nedenle yeni mi evlisin
00 Yorumla
+1 yılGayet iyi evliligim eşlerinize ilgi ve deger vermelisiniz
20 Yorumla
+1 yılSorumluluk alıp bazı şeylerden vaz geçemiyorsan evlenmiceksin özellikle Bi canım yapıp erken evlenmiceksin iki güzel lafa hediyeye kanmıcaksın
00 YorumlaBence cogu kisinin evliligi mecburiyetten devam ediyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 924 cevap paylaştı. Mecburiyetten devam ediyordu ve sonunda bitti
03 Yorumla
Soran+1 yılGüzel olmuş 👌
Soran+1 yılYes 👍
Evlilik zevkli ama 3. Kişiler olmalı ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle
+1 yılEvli değilim şükür. Hiç niyetim yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılboş ver zaten 🙃
+1 yılGüzel olduğu için devam ediyor eşimle mutluyum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Evli değilim.
00 Yorumla
+1 yılMaalesef gunumu iliskilerinin kronik problemi bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende aynı evlilik bana göre değilmiş zaten
012 Yorumla
Soran+1 yılBence evlendiğin kişi sana göre değildi 🙃
Cevap sahibi+1 yılHayır kişiyle alakalı değil bu ben evliliğin getirdiği sorumluluğu taşıyacak profilde biri değilmişim onu anladım ben işten çıkınca eve gelmek istemiyorum doğaçlama yaşamak istiyorum
Soran+1 yılHiçbir şey için geç değilse daha fazla hayatını yakmayın o zaman sizin gibi sorumsuz bir eş de beni yaktı 🙃
Cevap sahibi+1 yılEmin ol ki hatalar karşılıklıdır kim bilir neler yaptın da adamı kendinden soğuttun 😃
Soran+1 yılAhahahaa peki 😂
Cevap sahibi+1 yılÇocuk var mı
Soran+1 yılYok çocuk
Cevap sahibi+1 yılGüzel tanışalım biz konuşmamız lazım 😃
Soran+1 yılNou nou 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAmaaaaan sen bilirsin 😂
Soran+1 yılTabi ben bileceğim 😂
Cevap sahibi+1 yıl😘😘
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu yüzden evliliğe soğuk bakıyorum
013 Yorumla
Soran+1 yılEvliliğin berbat geçeceği için mi?
Cevap sahibi+1 yılSizin genel probleminiz ne
Cevap sahibi+1 yılBi nevi hem meslek hemde sabır gerektirdiği için soğuk bakıyorum
Soran+1 yılSorumsuzluk, ailesi vs vs
Cevap sahibi+1 yılZor bir durum gerçekten kararın kesin mi peki veyada kendisi ne diyor bu duruma
Soran+1 yılMecbur kabul etti ki başka şans yok çünkü ya bu şekilde yaşayacak ya da vaz geçeceğim kesin her şey daha önce de ayrılma eşiğine geldik sırf sevgimden affettim ama sonra baktım yok 2 sene boyunca daha devam etti toplamda 4 sene dile kolay hazır çocuk da yokken rezil olsun istemedim biz evleniyoruz falan iyi hoş doğacak çocuğa yazık 🙃
Cevap sahibi+1 yılEn önemlisi masum çocuklar. İnce dusunmussunüz. Hersey gönlünce olsun 🙃
Soran+1 yılTeşekkürler 🤭 Umarım her şey herkesin gönlünce olur 🤩
Cevap sahibi+1 yılUmarım 😇😇😇yeni sayfa açmayı unutma
Soran+1 yılTertemiz mis pür pak sayfa açıldı 🤭🤭
Cevap sahibi+1 yılSayfaları kimse kirletmesin inşallah 🙂
Soran+1 yılAmiiinnnnn 😇😇😇😇
Cevap sahibi+1 yıl🙂🙂🙂
+1 yılAslında karşılıklı çıkarlarla ilgili bir durum
00 Yorumla
+1 yılBoşandın mı
049 Yorumla
Soran+1 yılEvettt 🥳🥳
- +1 yıl
En doğru kararı vermşşsin. Tekrar evlenmekmistiyor musun
Soran+1 yılİstemiyorum
- +1 yıl
boş ver tatlım hayatını yaşa gençliğini heba etme evlenerek. Elini sallasan ellisi sanna sevgilimi yok
Soran+1 yılAynen öyle 🥳🥳🥳
- +1 yıl
Denin gibi aklıbaşında kız kaldımı yaa bravo sana kocaman alkışladım 🌹🌹🌹
Soran+1 yılYaaa teşekkürler 🥳🥳🥳
- +1 yıl
İyiki bebek yapmamışsın yoksa şu an hayatın çok zor olurdu tatlık yaa.
Gez toz eğlen mutlu ol hayatın tadınınçıkart yaşamın keyfine bak. Hayat yaşadıkça güzel dimi 🌹
Soran+1 yılYapar mıyım hiç o sorunların arasında 🙃 Yaşadıkça güzel kesinlikle 🥳🥳
- +1 yıl
Bak şimdi özgürsün mıtlu enerjili keyifli ve bir o kadarda tatlısın 😍😍 balsın sen bal.
Bu tatlılığını hiç yitirme olur mu 😍🌹😘
Soran+1 yılYaa deme öyle şımardım bak 🤭🤭🤭 Oluuuurrr 🥳🥳
- +1 yıl
Sen gel bakim böyle 😍😘 şımartılmak içün varolmuşsun sanki 😘😍
Soran+1 yılYaaaaa deme öyle çok şımarırımmmm 😂😂😂😂🤭
- +1 yıl
Yanaklarında gül açsın gözlerin ışıl ışıl parlasın ponçik şımarmayı hak ediyosun 🌹 🥳🥳🥳
Soran+1 yılPonçik deme o diyoduuu 😑 Ama gözler ışıl ışıl 😇😇😇😇
- +1 yıl
Sahiden sen tam bir ponçiksin 🥳🥳🥳🥳🌹🌹
Bu enerjinin kaynağı ne 🌹🥳 ne içiyonsan tarif ver aşko 🥳🌹🥳🥳🥳
Soran+1 yılAma sen aynı ben gibi konuşuyorsun bu haksızlık aşko falan 😂
- +1 yıl
Sen gel bakim şöyle bebişko 🥳🥳🥳🌹🥳🥳🥳🌹🌹
Güzel hediyelerim varr 🥳🥳
Soran+1 yılNe hediyesiii ooo 🙃🙃🥳🥳
- +1 yıl
Guurban olurum seni virene 🥳🥳🌹🥳 burnunu ısırdığım 🥳🌹🥳
Soran+1 yılÇok şımardım çok aşırı aşırı aşırı 🥳🥳🥳😇😇😇😇🤭🤭🤭
- +1 yıl
Seni kelebek sever gibi sevmek gerek 🥳🥳🌹🥳 narin ince güzel tatlı cıvılcıvıl 🥳🌹🥳
Soran+1 yılAyy ayyy ayyy 🤭🤭🤭🤭
- +1 yıl
Gel bana ponçiğim 🥳🥳🌹🥳🌹🥳
Soran+1 yılGelemem diyorum of off sen gel diyorsuuunn🤭🤭🤭🤭
- +1 yıl
Oyy oyyy mşnik serçe uçmuşmu yuvadan 🥳🌹🥳
Soran+1 yılAmaannn amaannn 😂😂😇😇😇
- +1 yıl
Pırr mı ettin şen hıı ponçük 🥳🥳🥳🌹🥳
Soran+1 yılEveeetttt 🤭🤭🤭🤭🤭🤭
- +1 yıl
Yüksek sallara kon furmasın avcılar 🥳🌹🥳
Soran+1 yılAhhahahahhaa 😇😇😇😇
- +1 yıl
Elimde sapan bekliyorum 😂🥳🥳😂🥳😂🌹🥳😂
Soran+1 yılAhahhahaa 🥳🥳🥳
- +1 yıl
Furcam kanadından cik cik cik ciiiiikk öttürcem senii 🥳🌹🥳🥳🌹🥳🥳
Soran+1 yılFurmaa beni avcı bırak uçayım özgürceee 😆😆😆😆
- +1 yıl
Altın kafeste beslicem seni 😂😂 cik cik cikk ötmeyi öğretcem 😂
Soran+1 yılBülbülü altın kafese koymuşlar illede vatanım demiş 😆😆😆
- +1 yıl
O bülbül der tabi 🥳🌹🥳
Sen kuş muhabbetimin kuşuu 🥳🥳 secersin altından kafesi 😂
Soran+1 yılAman aman ben alllmiimm 😂😂😂😂
- +1 yıl
Kanadın kırık ama sevip öppüp ilacını verip iyileşmeden hiçbiyrre gitmek yok 🥳🌹😂
Soran+1 yılOlamaaazz hemen kaçmalıyımmm 😂😂
- +1 yıl
Nereyee 😂
Soran+1 yılDünyadan uzak bir yerlere 😆😆😆
- +1 yıl
Rüyama alayım seni hıı cik cik cik 🥳🌹😂
Soran+1 yılHayır yaaa 😆😆
- +1 yıl
De get ne halin varsa gör 😂🌹😂🥳😂🥳🌹 ne cik cike geliyon ne kiş kişe 🥳😂🥳🌹
Soran+1 yılYerimdar yerimdar banane banane
Soran+1 yıl😆😆😆😆😆
- +1 yıl
Dar mı 😂🥳😂🥳 mıımmhh
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. bekarım.
01 Yorumla
Soran+1 yılOh oh çok iyi 👌
+1 yılBoşandım 5 yıl önce
08 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi olmuş 👌
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Sende bosanmissin şimdi gördüm hayırlısı olsun yaşa hayatını
Soran+1 yılYaşayacağım inşallah 🥳🥳🥳
- +1 yıl
İnan hayat daha güzel 22 senem boşa geçmiş.
Soran+1 yılAlt tarafı 4 seneydi çok problem yok benim açımdan hayat yeni başlıyor benim yaşım kadar evlilik süreciniz olmuş ama 🙃
- +1 yıl
Doğru ve senin yaşlarında bir sevgilim var ya da FB işte ne dersen yeniden doğmuş gibiyim
Soran+1 yılBaşarılar o zaman.
+1 yılBekarım 😎
023 Yorumla
Soran+1 yılGüzel :)
- +1 yıl
Günümüzdeki evlilikler birbirini anlayan çiftler tarafından neredeyse yok denecek kadar az..
Soran+1 yılGerçekten öyle ve sen anlayışla davrandığı da afedersin ama m*l gibi görüyorlar çok kez duydum eski eşimden sen gerçekten çok safsin diye 🙃
- +1 yıl
Temiz saf ve masum olma zamanları çoktan geçti gitti. Katı soğuk mesafeli olmak en doğrusu en yerinde olanı..
Soran+1 yılÇoktan geçti sadece demek istediğim beni istediği gibi oynatıyordu ama artık o da farkında ne kadar güçlü olduğumun yenilişim sevgimdendi :)
- +1 yıl
Ve sevgi emekti sevgi neydi emekti ama günümüzde sevgiye yer yok yenilmezsin bundan sonraki hayatında duygularınla hareket etmezsin umarım
Soran+1 yılDuygu mu o da neymiş 🙃
- +1 yıl
Senden olmuş bravo böyle devam 😅☺️
Soran+1 yılÇoktan olmuştu o zaten dörtlüleri yakıp gidiyordum da trafik çevirdi mecbur kaldık 🙃
- +1 yıl
Ne memuru alkol bey durumuna gelme de 😂☺️
Soran+1 yılAman aman nerelere geldik der kaçarım mecbur 😂
- +1 yıl
😂😂 ehliyeti kaptırma da kaçabiliyorsan kaç 😅
Soran+1 yılAlayına inkar kaçabildiğimiz yere kadar artık 😂
- +1 yıl
Hayatın tadını çıkarmak ve nefes almak bazen kaçışla mümkün 😅☺️
Soran+1 yılOlur olur yeriz 😂
- +1 yıl
Afiyet olsun 😂😅
Soran+1 yılTeşekkürler efendimmm 😂😂
- +1 yıl
Rica ederim Efeniiimm gizli isimsiz belirsiz kişi 😅😅
Soran+1 yılGizlilik her daim güzeldir 😂
- +1 yıl
Herkes gizli olmadığını düşünürken de gizli olabilirsin gerçeklik değişir 😂😂
Soran+1 yılUuuu haklısın 😂😂
- +1 yıl
Çok bilmek bela başa 😅😅
Soran+1 yılNe olabilir ki en fazla 😂
Berbat
020 Yorumla
Soran+1 yılUmarım bir gün her şey düzelir 🌻
Soran+1 yılBitttiii 🥳
Soran+1 yıl4 senelik
Soran+1 yılYoktu zaten direk bu yüzden boşanmak istedim olursa daha sıkıntı
Soran+1 yıl22 🙃
Soran+1 yılBirini bulma gibi bir hedefim yok şu anda geleceğim için çabalayacağım kendim için yani 🙃
Soran+1 yılİstemem ben sorun yok 👌
Soran+1 yılOralar apayrı mevzular hissetsemde böyle bir işe girişmem...
Soran+1 yılYok teşekkürler 🤭
- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılBekarım
00 Yorumla
+1 yılBende boşandım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılevliligim yok
00 Yorumla
+1 yılBekarim ve hic kiz arkadasim olmadi
00 Yorumla
+1 yılBekarım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli değilim ki.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlenme bacım evlenme
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsıl sana naouu nouuu...
018 Yorumla
Soran+1 yılNeeeeee 😂😂
Cevap sahibi+1 yılKomikmi sence?
Soran+1 yılYoo ben hep gülerim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum ve sana gülmenin yakıştığınıda biliyorum. Maviyi sevdiğini...
Soran+1 yılMaviyi sevmem ki ben 😒
Cevap sahibi+1 yılHarbi dün hiç yaşanmamış gibi devam edebilmişsin tebrikler
Soran+1 yılSen kimsin ya?
Cevap sahibi+1 yılF... ?
Soran+1 yılNe F?
Cevap sahibi+1 yılİsminin baş harfi
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılSen olduğuna adım gibi eminim
Soran+1 yılKimseye ikna etmek zorunda değilim bildiğin gibi kalsın gizli soru da soramayacağız yaaa dediğine bak 🥴🥴🥴
Cevap sahibi+1 yılBoş ver
Cevap sahibi+1 yılTakıl kafana göre
Soran+1 yılSjsjsjsjs sağol ya 😆
Cevap sahibi+1 yılAdın ne peki
Soran+1 yılAdımı söyleyecek olsam zaten gizli yazmam hesabım kendi adıma
Gizli Üye(25-29)+1 yılMecburiyetten
031 Yorumla
Soran+1 yılUmarım bir gün her şey düzelir 🌸
Cevap sahibi+1 yılSenin nasıl
Soran+1 yılBitttii 🥳🥳
Cevap sahibi+1 yılNeden bitti
Cevap sahibi+1 yılSevgi yokmuydu görücü usulü mü
Soran+1 yılSeverek evlendik
Cevap sahibi+1 yılSevgi varsa her zaman bi umut vardır çocuk var mı
Soran+1 yıl4 senedir o sevgi bizi kurtarmadı dilekçe vermeye bile birlikte gittik güvenlik siz birlikte geldiyseniz eğer bir şeyler yoluna girer dedi ama imkanı yok gitmemizin ve hala anlaşabiliyor olmamızın sebebi benim çünkü çocuk da yok
Cevap sahibi+1 yılSen çok fedakarlık yapmışsın
Soran+1 yılÇok fazla yaptım inan her yolu da denedim kavga ettim yok oturdum konuştum yok hiç bir şey demedim evlilik sabır işidir Allah yol gösterir dedim yok ana babasıyla konuştum yok kendim halledeyim dedim yok kısaca denemediğim tek şey boşanmakti aslında dedim de geri barıştık sevdiğim için artık yok 🙃
Cevap sahibi+1 yılİşte sevgi her zaman saygı ile birlikte insana değer vererek olur ama umursamazlık olunca insan kendini canım zannediyor
Soran+1 yılKendini canım zannetse iyi bulunmaz Hint kumaşı zannediyor ailesiyle bile bir sürü sıkıntı yaşamama rağmen bir gün olsun asla saygısızlık yapmadim bir gün olsun aman bugün de gitmeyelim dedim daha annesine babasına bağırınca ben yapma onlar annnen baban derdim kıymet bilen olmadı şimdi ağlıyor hepsi üzülüyor onların akrabalarının hepsi de diyor sen gibi asla bulamazlar diye inan abartmıyorum bak olanı söylüyorum sana böyle deyince kimse inanmıyor çünkü
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum seni aynı durumdayız inan bana ama ben sabrediyorum insanlar elindekini kaybetmeden değer bilmiyor çünkü nasıl desem afedersiniz ama bizimkine rahat batıyor
Soran+1 yılBizimki de aynıydı kaybetti şu an köpek gibi pişman hemde nasıl pişman ama artık yok olmaz :)
Cevap sahibi+1 yılKanka bilmiyorum şu an tam net olarak durumunuzu ama sabret desem sana
Soran+1 yılSabredemem artık sabır bitti bende o şansı 1 kere verdim 2 sene sabrettim 2 sene de ondan önce toplamda 4 düzelecek insan belli olur zaten
Cevap sahibi+1 yılKanka haklısın ne diyim iyi ki çocuk yapmadınız
Soran+1 yılEvet sizin var galiba
Cevap sahibi+1 yılEvet var o yüzden diyorum sen akıllı imişin
Soran+1 yılŞükürler olsuuun anneannem sağolsun 🤭
Cevap sahibi+1 yılAnneanen mi😊ya yanlış anlamazsan burdan yazmasak mı
Soran+1 yılAnneannem akıl vermişti hemen yapma riske atma diye emin olana kadar bekle demişti bende bekledim işte 🤭 Burdan yazalım gizlisin sonuçta :)
Cevap sahibi+1 yılAnne annen akıllı imiş sen kendin mi korundun TM sen bilirsin burdan yazalım ben şey için dedim yazı görüşü olarak profilimizde
Soran+1 yılGizli olunca gözükmüyor ki hiçbir şey 🤭
Cevap sahibi+1 yılHe doğru onu unutmuşum
Cevap sahibi+1 yılÇalışıyor musun
Soran+1 yılÇalışmıyorum şu anda biraz dinlenme vakti :)
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı
Soran+1 yılAmin :)
Cevap sahibi+1 yılSelam😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılBerbat nafaka ve tazminatımı alıp boşanacağım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBekarım çok şükür.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen boşandın mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet 🥳🥳
- +1 yıl
Neden?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekarım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimse ne istedigini aradigini bilmiyor.
00 YorumlaBende boşanıyorum.
18 Yorumla
Soran+1 yılGeçmiş olsunn 🥳
Soran+1 yılNe kadar farklı olursa olsun ya sen ya da o biriniz kurtuldunuz sonuç olarak 🥳
Soran+1 yılÖyle :)
Soran+1 yılYok teşekkürler 🙃
Soran+1 yılTeşekkürler sendeee 😇😇
+1 yılBekarlık iyidir ya
15 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle 👌
- +1 yıl
Erkenn yaşta evlenen kim varsa görüyorum hep pişmanlar
Soran+1 yılGeç olanlar da evli bakma mecburiyetten :)
- +1 yıl
Bi yoruk yaptım akbaba gibi üşüştüler hemen.
Soran+1 yılErkek sonuçta hep gizli hareket ederim ben 🙃
+1 yılÇoğu mecburiyet
00 YorumlaSendemi boşaniosun
08 Yorumla
Soran+1 yılEvettt 🤩🤩
Soran+1 yıl22 yaşındayım dhaa ya :(
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılGizlen sor 🙃
Soran+1 yılNouuu nouuu
Bence saygı gerekli
04 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle 🌻
Soran+1 yılEvet bitti
Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. Yok.
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem