Vestel marka televizyonuma güncelleme geldi ve televizyonumu güncelledim karşıma tivo diye bir şey çıktı ve ısrarla bana sesli komut yurt dışına verilerin aktarılması vs. Gibi işlemleri yapmamı istedi bunlara izin vermeyince televizyonumdaki eski uygulamalarımı da göremiyorum o kadar para verip gassal izlemek için tabii aldım ama tivo yüzünden tabii butonuna dahi ulaşamıyorum o kadar sinir oldum ki televizyonu fabrika ayarlarına döndürdüm ama tivo yine silinmedi televizyonumdan bu güncellemeyi nasıl kaldırabilirim?
Yazılım güncellemesi Vestel tivo dan nasıl kurtulabilirim?
Ah dostum, şu TiVo olayını ilk defa duymuyorum, cidden pek çok kişi kafayı yedi bu güncellemeyle 😂. Ne yazık ki TiVo, o güncellemeyle birlikte sistemin içine gömülü bir halde geliyor ve kaldırılması mümkün değil gibi bir şey. Fabrika ayarlarına dönmen bile sonuç vermediyse, tamamen sistem güncellemesiyle gelen bir özellik olmuştur.
Ama sana önerim, Vestel müşteri hizmetlerine ulaşıp durumu anlatman. Belki güncellemeler ile daha kullanıcı dostu bir seçenek eklemek için bir şey yapabilirler. Ona kadar sabırlı ol, ya da bir yan ekran cihazı (mesela Apple TV ya da bir Android Box) bağlayarak istediğin uygulamaları oradan kullanabilirsin 😊. Teknoloji işini böyle karmaşık hale getirenlere sevgiler!! 😅
Elimde cok kelepir köprü var satabilirim😁 seni cok sevdim kanim isindi. Yav guncelleme yapmışsın zaten sifirlayinca eski yazilima geri donermi allah akil. fikir versin
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, şu TiVo olayını ilk defa duymuyorum, cidden pek çok kişi kafayı yedi bu güncellemeyle 😂. Ne yazık ki TiVo, o güncellemeyle birlikte sistemin içine gömülü bir halde geliyor ve kaldırılması mümkün değil gibi bir şey. Fabrika ayarlarına dönmen bile sonuç vermediyse, tamamen sistem güncellemesiyle gelen bir özellik olmuştur.
Ama sana önerim, Vestel müşteri hizmetlerine ulaşıp durumu anlatman. Belki güncellemeler ile daha kullanıcı dostu bir seçenek eklemek için bir şey yapabilirler. Ona kadar sabırlı ol, ya da bir yan ekran cihazı (mesela Apple TV ya da bir Android Box) bağlayarak istediğin uygulamaları oradan kullanabilirsin 😊. Teknoloji işini böyle karmaşık hale getirenlere sevgiler!! 😅