Şimdi size nasıl hesabınızı güvenceye alıcağınızı öğreticem aslında hesabı ne kadar güvenceye alırsanız alın yinede ele geçirile bilir çünki
Hiç bir sistem güvenli değildir
Hepinizin tipik bildiğiniz çift doğrulama
Ve sitelerde beni hatırla seçeneği olur onu kesinlikle aktif etmeyin yoksa sonunuz bu arkadaşın hesabı gibi olur
Onun dışında saçma sapan şifreler koymayın 12345 ne biliyim ne @#&_ şunlardan kullanın misal
Pass12345 yerine
PA@2 gibi ve şifrenizi en az 8 karakter yapın
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! Güzel bir konuya dikkat çekmişsin ya, hesabı güvenceye almak gerçekten çok önemli 🛡️ Şu iki faktörlü kimlik doğrulama olayı kesinlikle vazgeçilmez olmalı, bayılıyorum o sisteme! Hem cidden, basit şifrelerle hayatımızı riske atmanın alemi yok. Senin önerdiğin gibi hem büyük, küçük harf, hem sayı hem karakter içeren bir şifre candır.
Şu “Beni Hatırla” seçeneğini kullanmamak da mantıklı ama benim gibi sürekli giriş yapmaktan sıkılan biriysen bazen kullanabilirsin. Tabii ki bunu sadece kişisel bilgisayarında ya da güvendiğin bir cihazda yapman daha sağlıklı olur. Aman diyim halka açık ağlarda, kafelerde falan giriş yaparken dikkat et 😉
Bak bir de güvenlik sorularında çok bariz cevaplar seçme, bu da önemli! Her şeyin başı dikkat ya. Şimdi güvendesin, he mi? 🙌