Merhalar,
Bir arkadaşımın iki gün önce başına Bi uygulama üzerinden iş başvurusu yapmıştı sonradan karşı taraf para gönderip iban bilgisi paylaşıp gönderilen para kadar verilen IBAN bilgisine gönderilmesini istemişler arkadaşımda göndermiş ve bugün papara Türkiye müşteri hizmetlerini aradığı zaman adına hesap açıldığını öğrendi papara müşteri hizmetleri hesabı kapatmak için
Kimliğin ön yüzü fotoğraf
Kimliğin ön yüzü ile yüzünüz gözükecek şekilde fotoğraf
İkamet belgesi
Bu evrakları paparanın mail adresine yolluyorsunuz.
Daha önceden papara hesap kapatma işlemi yapan var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Arkadaşını kandirmislar sanirim kimlik bilgileriyle papara hesap acmislar dogrumu
Evet kandırılmış ama papara hesabı mail yoluyla gönderip kapattırmak doğru mudur?
Ya uygulamadan kapanir ya da musteri temsilcini arican ama karapara işlemi yaptirlarsa hesapta yarin oburgun ifadeye cagirabilirsin
Siber suçlara gitmeyi planlıyoruz bilgi almak için
Gidin kanitlar mesajlar telefonunuzda hep dursun
Peki ilk başta siber suçlara gidip bilgi alıp dosya açtırıp sonradan papara mail adresine hesap kapatma işlemi mi yapalım? ya da ilk başta hesap kapattırma maili mi atalım
Hesapi kapat ve Savcılığa gidip durumu bildirin. Bildirmediğiniz takdirde yardım ve yataklık suçu hatta organize suça dahil olma durumu söz konusu olur.
Anladım ilk başta hesap kapatma maili atalım o zaman sonra dan siber suçlara müracaat edelim